Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom nem akar segíteni?

A lányom nem akar segíteni?

Figyelt kérdés

Összeköltözött a pasijával és nem segít nekünk pedig tudja hogy nincs pénz élnünk sem és kikapcsolják a vilanyt ha nem fizetünk! Azt mondta hogy csak az anyámékat lenne hajlandó támogatni mert hogy ők befogadták gyerekként míg én rossz anya voltam! Pedig én mindent megtettem érte és a testvéreiért is!

Hazudja hogy nincs túl sok pénze mert suli mellett dolgozik de a pasija fizet mindent!

Hogyan vegyem rá hogy segítsen?

2015. jan. 25. 13:49
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Anyák gyöngye...

1. Semmi közöd hozzá, hogy a lányodnak mennyi pénze van.

2. Semmi közöd hozzá, hogy a lányodat a párja támogatja.

3. Azért nem kicsit megterhelő egy tinédzser lány mellé berakni egy csecsemőt, azt ugye tudod.

4. A párod egyértelműen nem akar dolgozni, nem is értem, hogy veszed be ezt a "főnök a hibás" maszlagot.

5. A ti pénzügyi problémáitokat NEM a gyereketeknek kell megoldani.

6. A leírtak alapján egyáltalán nem vagy jó anya, mert a lányod csak arra jó, hogy tejeljen.

7. Segítségre senkit sem szabad RÁVENNI. Ha megkéred, de nem segít, akkor sincs jogod dühösnek lenni.

8. Mégis mire kellett a hitel, amit a mai napig nyögtök, és aminek a felvételében a lányodnak semmilyen beleszólása nem volt?

9. Büszke lehetnél a lányodra! Egyetemista, mellette önálló életet él, és eltartja magát, még ha a párja támogatja is néha.

10. Képzelhetem, hogy te meg a férjed milyen "családot" alkottatok, ha a lányod a nagyszüleihez menekült.

Remélem érthető voltam, hogy mi itt a probléma veled.

2015. jan. 27. 10:48
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
S az a legdurvább, hogy itt a kérdező verzióját hallottuk, de már ezt sem tudta úgy előadni, hogy bárki támogatná őt. A kedves kérdező úgy látom elkullogott egyébként, csak nem rájött, hogy egy sz*rdarab? :)
2015. jan. 27. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!