A lányom nem akar segíteni?
Összeköltözött a pasijával és nem segít nekünk pedig tudja hogy nincs pénz élnünk sem és kikapcsolják a vilanyt ha nem fizetünk! Azt mondta hogy csak az anyámékat lenne hajlandó támogatni mert hogy ők befogadták gyerekként míg én rossz anya voltam! Pedig én mindent megtettem érte és a testvéreiért is!
Hazudja hogy nincs túl sok pénze mert suli mellett dolgozik de a pasija fizet mindent!
Hogyan vegyem rá hogy segítsen?

Az, hogy valaki dolgozik, még nem jelenti azt, hogy van felesleges pénze, még akkor sem, ha szeretné. Ha tanul, akkor csak pár órákat tud dolgozni, azzal nem keres sokat. A pasija segít neki, ahhoz semmi közöd nincsen. Inkább örülnél, hogy legalább ő nem nélkülöz.
Nektek miért nincs pénzetek élni sem? Ha dolgoztok, akkor azért abból szűkösen de jut mindenre. Ha meg nem dolgoztok, akkor kérdés, hogy egyikőtök sem? És miért nem?

"a helyhiány miatt költözött el nem miattunk!"
Nektek a saját gyereketeknek nem volt hely az otthonotokban?! Pfff, basszus!
Te lepasszoltad a gyerekedet az anyád nyakára, most meg azt várnád tőle, hogy ő pénzeljen? Hát van egy gondolkodásod! Még ha megteheti se tegye! Miféle egy anya vagy te, minek kellettek neked gyerekek?! Te nem tudod, hogy a gyerek a szülő felelőssége, és nem fordítva?!
Ne a lányodat akard anyagilag kihasználni, aki jogosan tart rossz anyának, hanem a munkakerülő párodtól várd el, hogy dolgozzon!
a párom nem talál munkát pedig mindig próbálkozik és a fönőkei mindig őt bszogatták
a lányom azért költözött el mert megszületett az öccse és nem akrt vele egy szobában lenni, az anyámékkal meg titokban beszélte le hogy odamegy lakni! nekem is csak a költözése előtt egy nappal mondta hogy elmegy, nem én rúgtam ki! többször mondtam hogy költözzön vissza de nem tette
a fizetésem főleg a hitelekre megy el és nem azt mondtam hogy minden pénzét adja oda! párom meg próbálkozik és kisegít egy-egy építkezésen de ott se mindig fizetik ki és nehéz munkát találni!

a párod keressen munkát, menjen el egy gyárba vagy betanított segédmunkára.
vagy írod hogy építkezésen dolgozott, akkor maszekoljon feketén vagy bármi.
vállalj te két munkát stb.
de ne várd el a lányodtól, aki az iskolája mellett, tanulás mellett dolgozik, hogy rátok költse a kevés pénzét.
fizetéttek a táncóráját amikor kicsi volt? és? a pelenka árát nem kéritek vissza?
a lányod vette fel a hitelt? ő szülte meg az öccsét?
nem? akkor mi jogon várod el, hogy alátokrakja a pénzét? nem hiszem hogy ő is jól él, mert egyetem mellett nem lehet olyan sokat keresni.
ha a pasija költ rá, ahhoz meg semmi közöd

Persze, munkát nem könnyű találni, de ha ennyire rossz a helyzet, nem lehet válogatni, menni kell utána.
Gyereket meg annyit vállalnak normális emberek, amennyinek normális otthont, biztonságos megélhetést tudnak nyújtani. Ha a te gyereked magától költözött el tőletek, az titeket minősít szülőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!