Mit tegyek, ha a lányom nem bocsát meg és nem akar megismerni?
Sajnos 19 éve elkövettem egy hibát és elhagytam a családomat, nem voltam felelősségteljes apa és ezért borzalmasan szégyellem magam, de már nem mertem változtatni, úgy éreztem jobb nekik nélkülem. Rátaláltam a lányomra az interneten és ledöbbentem, mikor láttam hogy milyen gyönyörű és milyen jó egyetemre jár. Sokat hezitáltam, hogy írjak-e neki, végül megtettem de egy jó ideig nem kaptam választ, aztán írtam még egyet, erre csak annyit válaszolt,hogy megköszönte a levelemet és írta hogy ennek ellenére sosem fogja elfelejteni amit tettem és ne keressem többet. Teljesen magam alatt vagyok mert a gyerekemen kívül senkim nincs és fogalmam sincs, hogyan tovább ezek után próbálkozzam-e még. Mit tanácsolnának, próbáljam meg még rendbe hozni a kapcsolatot vele vagy örökre tűnjek el?
46/F
Talán egyszer még megpróbálkozhatnál a kapcsolatfelvétellel, karácsony van. Oké, engem is elhagyott az apám, de nem mondom neki, hogy soha többé látni sem akarom.
28/n
adj idot neki meg nincs es nem volt felkeszulve ra.
Eljon az a nap mikor kivancsi lessz rad es akkor majd o keres meg.
Megérdemled :)
És nem is várhatsz el semmit tőle! Neki van igaza :)
Egyébként elintézted a lányodnak rendesen..
Mit tegyél? Süllyedj el szégyenedben!
És hát.. nem hiszem hogy sikerülhetne rendbe hozni!
Vagy elfogadod vagy nem.
A lányodnak adj időt, lehet majd egyszer ő fog keresni téged, de nem adok erre sok esélyt. Őt is meg kell érteni, hiszen volt egy apja aki lelépett és sosem ismert.
A gyereket nem csak megcsinálni kell...
Ha nem keres a lányod, el kell fogadnod tovább kell állni, úgy ahogy te tetted anno kedves kérdező. Nem lesz nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!