Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a lányom nem...

Mit tegyek, ha a lányom nem bocsát meg és nem akar megismerni?

Figyelt kérdés

Sajnos 19 éve elkövettem egy hibát és elhagytam a családomat, nem voltam felelősségteljes apa és ezért borzalmasan szégyellem magam, de már nem mertem változtatni, úgy éreztem jobb nekik nélkülem. Rátaláltam a lányomra az interneten és ledöbbentem, mikor láttam hogy milyen gyönyörű és milyen jó egyetemre jár. Sokat hezitáltam, hogy írjak-e neki, végül megtettem de egy jó ideig nem kaptam választ, aztán írtam még egyet, erre csak annyit válaszolt,hogy megköszönte a levelemet és írta hogy ennek ellenére sosem fogja elfelejteni amit tettem és ne keressem többet. Teljesen magam alatt vagyok mert a gyerekemen kívül senkim nincs és fogalmam sincs, hogyan tovább ezek után próbálkozzam-e még. Mit tanácsolnának, próbáljam meg még rendbe hozni a kapcsolatot vele vagy örökre tűnjek el?

46/F

2012. dec. 22. 14:45
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
88%
Te nem vagy az apja, hiszen eddig se voltál, hagyd békén és ne zaklasd fel, gondolj bele, milyen érzés lehet neki, hogy az apja elhagyta és mikor felnőtt, akkor egyszer csak megkeresi a semmiből.
2012. dec. 22. 14:49
 2/60 anonim válasza:
80%
Az olyan gyerekek a te esetedben ugye felnőtt nő már így neki nagyon nehéz azt feldolgozni hogy nem voltál ott vele a ballagásán a születésnapján...stb ha gondolod írj privátba hátha megtudjuk oldani
2012. dec. 22. 14:54
 3/60 anonim ***** válasza:
55%

Talán egyszer még megpróbálkozhatnál a kapcsolatfelvétellel, karácsony van. Oké, engem is elhagyott az apám, de nem mondom neki, hogy soha többé látni sem akarom.

28/n

2012. dec. 22. 14:55
 4/60 anonim ***** válasza:
67%

adj idot neki meg nincs es nem volt felkeszulve ra.

Eljon az a nap mikor kivancsi lessz rad es akkor majd o keres meg.

2012. dec. 22. 14:58
 5/60 A kérdező kommentje:
A helyében már én se bocsátanék meg magamnak de belül ez mégis fáj. 1,5 éves volt, mikor elszakadtam tőle, de most már vén fejjel megbántam ezt a dolgot és nem látok sok esélyt, de nagyon egyedül érzem magam hogy nincs senki, akitől szeretetet kapnék.
2012. dec. 22. 14:58
 6/60 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsétlen lány..gyerektartást egyáltalán fizettél?
2012. dec. 22. 15:00
 7/60 A kérdező kommentje:
Nem. Külföldön éltem és nem úgy alakultak a dolgaim.
2012. dec. 22. 15:03
 8/60 anonim ***** válasza:
78%
Most a sors visszaadja azt amit adtál.
2012. dec. 22. 15:07
 9/60 anonim ***** válasza:
50%

Megérdemled :)

És nem is várhatsz el semmit tőle! Neki van igaza :)

Egyébként elintézted a lányodnak rendesen..

Mit tegyél? Süllyedj el szégyenedben!

És hát.. nem hiszem hogy sikerülhetne rendbe hozni!

2012. dec. 22. 15:08
 10/60 anonim ***** válasza:
86%

Vagy elfogadod vagy nem.

A lányodnak adj időt, lehet majd egyszer ő fog keresni téged, de nem adok erre sok esélyt. Őt is meg kell érteni, hiszen volt egy apja aki lelépett és sosem ismert.

A gyereket nem csak megcsinálni kell...

Ha nem keres a lányod, el kell fogadnod tovább kell állni, úgy ahogy te tetted anno kedves kérdező. Nem lesz nehéz.

2012. dec. 22. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!