Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a lányom nem...

Mit tegyek, ha a lányom nem bocsát meg és nem akar megismerni?

Figyelt kérdés

Sajnos 19 éve elkövettem egy hibát és elhagytam a családomat, nem voltam felelősségteljes apa és ezért borzalmasan szégyellem magam, de már nem mertem változtatni, úgy éreztem jobb nekik nélkülem. Rátaláltam a lányomra az interneten és ledöbbentem, mikor láttam hogy milyen gyönyörű és milyen jó egyetemre jár. Sokat hezitáltam, hogy írjak-e neki, végül megtettem de egy jó ideig nem kaptam választ, aztán írtam még egyet, erre csak annyit válaszolt,hogy megköszönte a levelemet és írta hogy ennek ellenére sosem fogja elfelejteni amit tettem és ne keressem többet. Teljesen magam alatt vagyok mert a gyerekemen kívül senkim nincs és fogalmam sincs, hogyan tovább ezek után próbálkozzam-e még. Mit tanácsolnának, próbáljam meg még rendbe hozni a kapcsolatot vele vagy örökre tűnjek el?

46/F

2012. dec. 22. 14:45
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
64%
Ez a legkevesebb, amit lehet kívánni egy ilyen "apának":) Ha lenne benned annyi, a gyerektartást, amit nem fizettél 19 évig, elkezdhetnéd neki visszaadni apránként, mert az édesanyja tartotta el a saját fizetéséből a közös gyereketeket, te mocsok.
2012. dec. 23. 12:59
 52/60 anonim ***** válasza:
74%
Annyira önző vagy, csak te számítasz, mindig csak te. Fel se fogod, hogy milyen rossz lehetett neki látni, hogy másnak szerető apja van, neki meg nincs apukája... Undorító ember vagy. Így jártál. A legkevésbé se tudlak sajnálni. Ha legalább a lányod érdekét néznéd, de nem...
2012. dec. 23. 14:32
 53/60 anonim ***** válasza:
33%
ma 12:59 - azért célszerű lenne visszavenni más minősítgetésével, annál is inkább, mert arról egy vakhang se derült ki eddig, hogy Kérdező miért döntött 19 évvel ezelőtt úgy, ahogy, annak motivációit és körülményeit nem ismerjük. Hogy most miért és mit akar, arról írt, arról fogalmazzunk meg véleményt, tanácsot.
2012. dec. 23. 15:19
 54/60 anonim ***** válasza:
56%
És ha egy boltban dolgozna,akkor is érdekelne téged?Szerintem mostmár hagyd,mert csak még több sebet fogsz neki okozni.
2012. dec. 23. 17:18
 55/60 A kérdező kommentje:
Nem fog megbocsátani soha leírta egyértelműen, ismerősnek pedig nem jelölt vissza. Nem miattuk mentem el csak még élni akartam most viszont már nincs értelme az életemnek. Pár éve még megbocsátott volna mert kaptam tőle leveleket kiskorában de akkor még nem tudtam látogatni.
2012. dec. 23. 20:55
 56/60 anonim ***** válasza:
65%

Akkor hagyjad békén :)

Ha szerencséd lesz, megkeres MAJD. Addig élvezd a magányt! :)

2012. dec. 23. 22:02
 57/60 anonim ***** válasza:
38%
mekkora egy önző dög vagy! Most már érdekelne mi? meg magányos vagy? 20 évvel ezelött kellett volna gondolkodni trottyos
2012. dec. 25. 17:08
 58/60 anonim ***** válasza:
Miért nem tudtad látogatni?
2012. dec. 25. 23:36
 59/60 anonim ***** válasza:
0%
Azért döbbenet micsoda nők vannak itt, és milyen undorító a megnyilvánulásuk.
2012. dec. 26. 08:32
 60/60 anonim ***** válasza:

tegnap 17:08 látom jól lepontoztak...

Én nem nő vagyok hanem egy gyerek. 19 éves vagyok,apám 2 éves koromban lépett le. Egyszer 12 évesen megkerestem,egy bővel élt együtt akkor annyit mondott h bocs,de én nem férek bele az ő életébe,nincs ideje se nagyrészt külföldön dolgozik,stb... Milyen jó h abból a pénzből anyám meg én se egy ft nem láttunk,mert gyerektartást se fizetett. Egy évvel ezelött kezdett el irogatni facebookon,h sajnálja ami történt meg hasonlók. Megirtam neki h bocs,de már nem férsz bele az én életembe. Most kaptam egy idézést,miszerint apám élni akar a rokontartással. mert már öreg és magányos,nincs munkája... most persze jó lennék már neki

2012. dec. 26. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!