Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a lányom nem...

Mit tegyek, ha a lányom nem bocsát meg és nem akar megismerni?

Figyelt kérdés

Sajnos 19 éve elkövettem egy hibát és elhagytam a családomat, nem voltam felelősségteljes apa és ezért borzalmasan szégyellem magam, de már nem mertem változtatni, úgy éreztem jobb nekik nélkülem. Rátaláltam a lányomra az interneten és ledöbbentem, mikor láttam hogy milyen gyönyörű és milyen jó egyetemre jár. Sokat hezitáltam, hogy írjak-e neki, végül megtettem de egy jó ideig nem kaptam választ, aztán írtam még egyet, erre csak annyit válaszolt,hogy megköszönte a levelemet és írta hogy ennek ellenére sosem fogja elfelejteni amit tettem és ne keressem többet. Teljesen magam alatt vagyok mert a gyerekemen kívül senkim nincs és fogalmam sincs, hogyan tovább ezek után próbálkozzam-e még. Mit tanácsolnának, próbáljam meg még rendbe hozni a kapcsolatot vele vagy örökre tűnjek el?

46/F

2012. dec. 22. 14:45
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
75%
Nekem apam ongyilkos lett 2 eves koromban, igy egyedul hagyta anyamat 3 gyerekkel, semmi penzzel. SOHA nem voltam ra kivancsi, es, ha meg elne, se kivannek talalkozni vele. Fogadd el a lanyodat, en a helyedben annak orulnek, hogy legalabb visszairt. Magambol kiindulva, en nem biztos, hogy nem toroltem volna kapasbol a levelet...
2012. dec. 22. 16:30
 32/60 anonim ***** válasza:
85%
ha nem szép és nem jár jó egyetemre, nem is írsz neki? vagy az döbbentett meg, hogy nélküled is teljes és szép élete lett? az is megfordul a fejemben ilyenkor, hogy kicsit önző vagy. Keresed, mert a gyerekeden kívül senkid nincs. Felnőtt "férfi" vagy, tűrd a magányt, amikor neki lett volna szüksége rád, te nem voltál ott. Most, hogy neked van rá szükséged, rosszul esik, hogy nem akar megismerni, persze jogosan. Ezen akkor kellett volna gondolkodni, mikor otthagytad őt. Hagy őt békén, te megpróbáltad, fogadd el, hogy nem kellesz neki. Nem vagy az apja, te csak biológiailag vagy az apja. Bocs, de ez a véleményem.
2012. dec. 22. 16:55
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a nejem annó, mind két szülője eldobta. Ő sem hajlandó egyikkel sem felvenni a kapcsolatot. Mikor kellett volna nem voltak, most már ne akarjanak, csak azért mert szükség lenne nekik valami támaszra. Remélem, azért a te lágyodnak talán más lesz idővel a hozzáállása.
2012. dec. 22. 17:21
 34/60 anonim ***** válasza:
74%

Most csak azért tepersz a lányod után mert már egyedül vagy és nem akarsz egyedül meghalni?

Uhh, bocs, de ezzel az indokkal ne is próbálkozz. Elég szegényes. Oké, addig nem kellett amíg jól érezted magad, most meg sz@r az élet és szeressen mert más már nincs. Hát öcsém, nem borulok le előtted. Kössél valakivel eltartási szerződést és akkor majd megoldódik a problémád, de ne várd, hogy egy fiatal, családalapítás előtt álló nő majd a nyakába vesz egy kétségbeesett kapuzáráspánikos idősödő férfit koloncnak.

2012. dec. 22. 17:25
 35/60 anonim ***** válasza:
85%

Engem is otthagyott az apán, kb két éves lehettem, apa nélkül nőttem fel. Nagyon rossz volt, és fájt, a többi gyerekhez képest mindíg kissebbrendűnek éreztem magam akiknek voltak szülei, mert én nem kellettem neki.

Jóval később anyám erőltetni kezdte a dolgot, hogy keressem meg, megtudtam, hogy az ország másik végébe költözött, és van két féltestvérem... Elmentem hozzá,olyna volt mint egy idegen. Kb le se szart végig míg ott voltam, esze ágában nem volt bocsánatot kérni vagy beszélni arról, annó miért hagyott ott, miért nem keresett soha. Azóta nem tartom vele a kapcsolatot, ő sem keres, pedig írhatna bmikor.

Igazából, ha keresne, csak egy nyűg lenne a jelenléte. Mégis, hogy bízzam meg benne ezek után, és pont ezt akarnám elkerülni, hogy azért akarja velem felvenni a kapcsolatot, ogy öreg korában vki támogassa, meg szeresse. Ő élte a világát, míg nekem tönkretette az életem. Nem sajnálnám egyáltalán. Mostmár azon dolgozom, hogy saját, normális életem legyen, és egy szerető család része lehessek. Milyen alapon kellene istápolnom őt?

Ez a véleményem.

2012. dec. 22. 18:48
 36/60 anonim ***** válasza:
100%

utolsó voltam, am 25 vagyok most.

Bmily hihetetlen, de örülök ennek a kérdésnek, mert így sikerült tisztáznom magamban végre a dolgokat. És jól esett a sok kommentet olvasni, és realizálni, hogy másoknak mi a véleményük egy ilyen "apáról".

Úgyhogy köszi mindenkinek. :"

2012. dec. 22. 18:58
 37/60 anonim ***** válasza:
18%

Ilyen dolgot sose intézz interneten, ugyanis hiába hiszed jó hiszeműen azt, hogy a gyereked fiókja, még bárki más lehet aki visszaválaszol. Az is lehet, hogy a gyerek nem is tudja, hogy te jelentkeztél nála.

Ha az új nejed "kissé" betegebb agyilag, és féltékeny és kissé gátlástalan, akkor szinte boritékolható, hogy nem a gyerek válaszolt

2012. dec. 22. 19:30
 38/60 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, te idióta vagy? o.o
2012. dec. 22. 19:32
 39/60 anonim ***** válasza:
57%
Az oviban esetleg...
2012. dec. 22. 19:45
 40/60 anonim ***** válasza:
91%
Elég önző vagy. Most is azt várod, hogy ugorjon a nyakadba, mert jaj, te magányos vagy (nem azon gondolkodsz, NEKI milyen érzés volt, mit tehetnél érte, hanem azt, hogy jaj, neked milyen szar), meg hogy ééérdelemsz egy második esélyt meg nem érdemled meg a magányt... DE IGEN. Ilyen cselekedeteknek tudni kell a következményét. Így döntöttél? Így. A lányod jogosan nem akar találkozni veled? Igen. Edd meg, amit főztél!
2012. dec. 22. 20:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!