Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal felnőttek, akik külön...

Fiatal felnőttek, akik külön éltek a szüleitektől! Milyen sűrűn telefonáltok egymásnak?

Figyelt kérdés

2014. dec. 20. 20:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Mindennap

33/N

2014. dec. 20. 23:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Általában minden nap felhívom őket, a férjem is heti többször beszél a szüleivel. Én 25, férjem 27 éves, egy gyerekünk van.
2014. dec. 20. 23:29
 23/28 anonim ***** válasza:

Naponta 2-3x. Ma peldaul naluk is alszom, mert a baratom ejszakas, ok meg amugy sem laknak messze. :D

Baratom a szuleivel talan havonta egyszer beszel telefonon, pedig naluk sem rossz a viszony, de csak ennyire van igenyuk.

18l,21f

2014. dec. 21. 00:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Kb. hetente-kéthetente egyszer. Nekünk is szoros a kapcsolatunk a szüleimmel, de nincs mit megbeszélnünk, ezért nem hívom naponta őket. Ők nyugdíjasok, egész nap otthon vannak, csak a boltba mozdulnak ki, úgyhogy nincs semmi mesélnivalójuk számomra. Én 12 órákat gürizek, utána hazaesek fáradtan és alszom, úgyhogy a munkahelyen kívül velem sem történik semmi. Egyszerűen nincs miről beszélgetnünk napi szinten.
2014. dec. 21. 07:46
 25/28 anonim ***** válasza:

Valtoző, hetente egyszer tuti, de van, hogy 3 szor is, avg egy nap többször, utőbbi csak akkor, ha oka van.. Pl tegnap.. Uyge ilyenkor papz emebr röbber mozog boltokban, stb, mi Bp-en lakunk, anszüleim távolabb, felhívtam anyut ,mmert ötletem volt az egyik családtagnak, aztan elmentem ikeába, eszembe jutott,mhogy anyukám aoha nem megy, max 2 évente, de szeret onnan dolgokat, mgkérdeztem kell-e valami, aztán, eszembe jutott, hogy nem meséltem valamit, amít szerettem volna..

3

Pedig van,mhogy egés héten csak eszembejut,mhogy fel kellene hívni.

Mi kb 1-1,5 havonta látogatjuk őket. Ők ritkábban jönnek. Ők idén nem is voltak nálunk

2014. dec. 21. 09:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Jah a férjem heti 1- sze beszél az anyukájával
2014. dec. 21. 09:41
 27/28 anonim ***** válasza:

És most olvastam.. Utolsó 2 vagyok

27 és 28 évesek ( bár még fiatalnak tartom magunkat :) )

2014. dec. 21. 11:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Ugyanabban a városban lakunk, így nem telefonálunk, csak ha valami halaszthatatlan dolgot kell megbeszélnünk. Minden héten vasárnap náluk ebédelünk, akkor kibeszélgetjük magunkat. 25/N
2014. dec. 21. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!