Fiatal felnőttek, akik külön éltek a szüleitektől! Milyen sűrűn telefonáltok egymásnak?
Naponta 2-3x. Ma peldaul naluk is alszom, mert a baratom ejszakas, ok meg amugy sem laknak messze. :D
Baratom a szuleivel talan havonta egyszer beszel telefonon, pedig naluk sem rossz a viszony, de csak ennyire van igenyuk.
18l,21f
Valtoző, hetente egyszer tuti, de van, hogy 3 szor is, avg egy nap többször, utőbbi csak akkor, ha oka van.. Pl tegnap.. Uyge ilyenkor papz emebr röbber mozog boltokban, stb, mi Bp-en lakunk, anszüleim távolabb, felhívtam anyut ,mmert ötletem volt az egyik családtagnak, aztan elmentem ikeába, eszembe jutott,mhogy anyukám aoha nem megy, max 2 évente, de szeret onnan dolgokat, mgkérdeztem kell-e valami, aztán, eszembe jutott, hogy nem meséltem valamit, amít szerettem volna..
3
Pedig van,mhogy egés héten csak eszembejut,mhogy fel kellene hívni.
Mi kb 1-1,5 havonta látogatjuk őket. Ők ritkábban jönnek. Ők idén nem is voltak nálunk
És most olvastam.. Utolsó 2 vagyok
27 és 28 évesek ( bár még fiatalnak tartom magunkat :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!