Igen, és én ezt meg is tettem 18 évesen. Nem bántam meg.
2014. febr. 7. 17:36
4/16 anonim válasza:
nekem most kb 2 hétig volt alkalmam egyedül lenni. szabin voltam, anya meg volt, hogy nem jött haza napokig. nem volt semmi társaságom és majd beleőrültem az egyedüllétbe. A 2 hetes szabin már az első hét után legszívesebben visszamentem volna dolgozni.
viszont néha meg attól vagyok tiszta ideg, ha anya veszekszik velem minden sza.rért.
ha nem lennék egyedül a másik lakásban mert mondjuk a párommal költöznék össze, akkor elköltöznék.
2014. febr. 7. 17:41
5/16 anonim válasza:
Hajrá.... okvetlen... ha nem vagy a szülők szoknyájához nőve, és van kereseted hogy fenn tartsd a lakást. Előbb utóbb lesz egy kapcsolatod, ahol valszeg a párod is dolgozni fog, és már osztoztok a költségeken,igaz nehéz lesz, kicsit, de hidd el MEGÉRI bevállalni!!
2014. febr. 7. 17:43
6/16 anonim válasza:
Igen. Azért normál esetben az ember nem otthon ül hetekig, és ha meg valamelyik este épp nincs kedved egyedül menni, nyilván bármikor átmehetsz a szüleidhez.
2014. febr. 7. 17:43
7/16 anonim válasza:
Ha fent tudom tartani a lakást+ magamat is, akkor igen. De ha visszajárok enni, meg a szennyessel, akkor nem
2014. febr. 7. 17:46
8/16 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy külön költöznék egyedül. Ha minden rendben van otthon, és a szülők se bánják, akkor inkább otthon laknék, és azt a pénzt, amit ezzel megspórolnék, félretenném későbbre. A mai világban sose lehet tudni, mikor jön jól a pénz.
Persze ha nem egyedül laknék, hanem összeköltöznénk a barátommal, az más helyzet. De egyedül lakni szerintem fölösleges pénzkidobás ilyen fiatalon, amikor van lehetőség másokkal együtt élni.
2014. febr. 7. 17:47
9/16 anonim válasza:
Nekem megvan rá a lehetőségem de nem költöztem még el.
2014. febr. 7. 17:55
10/16 anonim válasza:
Már 18 évesen is éltem a lehetőséggel, mert igényem volt az önállóságra. A szüleimmel máig nagyon jó a viszony, heti többször beszélünk egymással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!