Amikor elköltöztetek a szüleitektől, mennyibe időbe tellett, mire megszoktátok azt, hogy mindent önállóan kell intéznetek?
Hamar ment. Muszáj volt, mert külföldre költöztem. Amúgy én főztem otthon is, sokat jártam bevásárolni is. Nem volt semmi extra.
24/N
Gyorsan ment minden:)
14 éves koromban költöztem el otthonról koliba, és addig is önállóságra voltam nevelve.
14 éves korom óta mindent magamnak intézek. Esetleg azt nem amihez a szülő aláírása kellett, de néha azt is. ;)
Jó messzire mentem gimibe, de jó volt rengeteg mindent megtanultam, így nem igazán van nagy különbség most, hogy már teljesen külön vagyok.
Én is már 14-15 éves korom óta egyedül intézem a hivatali ügyeket (ha kellett aláírás szülővel, akkor eseti megbízatással), simán elmentem bevásárolni, ebben nem volt újítás. Főzés főleg a barátnőm reszortja, én lassan tanulgatom, lelkes laikus vagyok egyelőre :D
Csekkbefizetés, hasonló dolgok nem igazán játszanak, minden szolgáltatásunk e-számlán van, átutalással megy. Telefon előfizetésemet (2000 Ft) megegyezés után nagymamámhoz irányítottuk, ő fizeti, ezzel támogat :)
Az egyetlen, ami eleinte kissé nemakarom módon ment, az a mosogatás :/ Amikor édesanyám terhes volt a féltestvéremmel, feküdnie kellett, így rám maradt, akkor (15 évesen) megutáltam, ezt azóta se nőttem ki. Hál'Istennek a barátnőm kész levenni ezt a vállamról, ő speciel utál fürdőszobát takarítani, én meg azt csinálom szívesen, szóval ez nagyjából el van intézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!