Fiatal felnőttek, akik külön éltek a szüleitektől! Milyen sűrűn telefonáltok egymásnak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 20:56
1/28 anonim válasza:
A férfiak nem telefonálnak anyucinak napi 3X1 alkalommal.
4/28 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok légyszi :)
2014. dec. 20. 21:02
7/28 anonim válasza:
Én naponta hívom Anyumat. Leginkább azért, hogy ő tudjon beszélni, mivel nyugdíjas, nem jár sehova, Apum meg általában egyedül megy ahova megy. Eléggé anti szociális.
Amúgy én külföldon lakom. 41/N
8/28 anonim válasza:
Mi 2-3 naponta beszélünk anyámmal.
9/28 anonim válasza:
Napi 2-3x beszélek az anyukámmal. Nagyon szoros a kapcsolatunk! A legjobb baràtnőm is, nem csak az anyukám.
26/N
10/28 anonim válasza:
Ameddig nem volt otthon netük (és gtalk), addig 3-4 naponta anyukám mindig felhívott. Én ritkábban, bár lehet ha nem keres, én is hívtam volna 3 naponta.
Amióta van gtalk, anyukám minden nap ír valamit.
Párom szülei inkább engem hívnak, hetente, két hetente, ha nem tudunk találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!