Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal felnőttek, akik külön...

Fiatal felnőttek, akik külön éltek a szüleitektől! Milyen sűrűn telefonáltok egymásnak?

Figyelt kérdés

2014. dec. 20. 20:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
*32 és 38 év
2014. dec. 20. 21:18
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi mondhatni naponta beszélünk.

23N

13/28 anonim ***** válasza:

Nekem csak a húgommal nagyon szoros a kapcsolatom, vele kb heto 3x beszélek "csak úgy" (hogy van, miből lesz dogája, mit evett, ilyesmi) + ha valami fontos van (kb még heti-kétheti egy, de ilyenkor csak nagyon lényegretörően, nem beszélgetősen). Apuékkal kb. kéthavonta beszélek, amikor hazamegyek, pedig nagyon szeretjük egymást, csak nem szeretnek csevegni. (Én örülnék ha legalább kéthetente beszélhetnénk, de ők nem akarják, feleslegesnek tartják :S )

A páromék családja ennél jóval szorosabb kapcsolatban van, a párom mindennap telefonál, inkább 2-3x naponta, ebből heti min. 5 anyukája, 2-3 az anyai nagyija, 2x apukája, a többi a testvérei, többi nagyszülei, de náluk mindig (legalább heti 2-3x) van valami vita, és a páromnak mindig végig kell hallgatnia, hogy ki kit mivel bántott meg. (Ez már a csökkentett telefonálási mennyiség, eleinte napi 2x beszélt anyukájával, és naponta-kétnaponta a nagyijával...) Nekem ez kicsit soknak tűnik, a sajátom meg elég kevésnek.

22N, párom 23F (3. éve élünk külön, 150km távolság)

14/28 anonim ***** válasza:
Nem sűrűn fordul ez elő, maximum ha fontos dologról van szó akkor telefonálunk egymásnak ami heti 1 alkalom szokott lenni vagy ha anyumért el kell mennem x helyre autóval mert ő nem tud vezetni akkor szokott felhívni vagy ha ilyesmi van. Mivel mi egy városban lakunk csak külön ráadásul csak 3 utcányira nem jelenti azt hogy folyton telefonálgatunk egymásnak, mi a párommal majdnem minden hétvégénket a szüleinknél töltünk, egyik hétvégén az ő szüleinél vagyunk mert ők messzebb is vannak, másik hétvégén meg az én szüleimhez megyünk át ebédre pl, vagy csak úgy. Én most sűrűbben járok haza 23 évesen mert apukám nagyon beteg és sok mindenben be kell segítenem anyámnak hogy minden oké legyen. Meg én is fuvarozom őket ha arról van szó, ezzel a feltétellel kaptam meg az autójukat, mivel az enyém motorhibája miatt használhatatlanná vált, és nekem a munkám miatt sajnos elengedhetetlen az autó mert bejárni busszal lehetetlen mert 6 óra előtt be kell érjek és a busz a legkorábbival is úgy érek be ha a buszmegállótól gyakorlatilag sprintelek 20 percet megállás nélkül hogy beérjek időre ami így is necces tud lenni.
2014. dec. 20. 21:19
 15/28 anonim ***** válasza:
51%

Hetente egyszer, mindig hétvégén pár percre.

21F

2014. dec. 20. 21:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap.Nagyon szoros a kapcsolatunk szerencsére. 28/N
2014. dec. 20. 22:03
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én heti egyszer-kétszer, illetve ha gond van (30N).

Párom naponta hazatelefonál (31F). Ő is "beérné" egyébként heti eggyel, de az anyukája nem. Ha ő nem hívja, hívja az anyja.

2014. dec. 20. 22:12
 18/28 anonim ***** válasza:

Minden nap, ha nem is telefonon, de facebookon mindig, sokszor napközben csak elküldünk 1-1 matricát, hogy minden oké :)

A barátom más tészta, ő nem hívná fel magától szerintem az anyukáját, ő szokta hívni olyan heti 1x.

23/L, 24/F

2014. dec. 20. 22:20
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában minden nap beszélünk Anyuval, igaz nem telefonon, hanem interneten. Kivéve hétvégén és ha valami program közbejön. Tudom, hogy ez neki jólesik, mert mással nem tudja így megbeszélni a dolgait. 29/L
2014. dec. 20. 22:30
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap, vagy minden másnap, ha nincs semmi fontos, akkor pár percig, megbeszéljük hogy mindenkinél minden rendben.

22L

2014. dec. 20. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!