Akik külön éltek a szüleitektől, milyen gyakran
telefonáltok egymásnak, és ki hív kit?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 14:34
1/9 anonim válasza:
Én szoktam őket hívni, 2-3 hetente. Nekünk elég ennyi, mondjuk akkor viszonylag sokat beszélünk, nem csak pár percet.
2012. aug. 8. 14:37
2/9 anonim válasza:
Férjem anyukájától elég messze lakunk, és ő elvárja, h minden nap felhívjuk őt. ha nem hívjuk, akkor nagyon megsértődik. Ingyen beszélünk vele, de akkor is terhes minden nap fél órán keresztül hallgatni az oktatását. Ilyenkor mindenről tudni akar, nekem pedig kellemetlen, h tulajdonképpen válaszolni nem nagyon szeretnék ezekre a kérdéseire, de nem tudok rá neki mit mondani..
A férjem sztem úgy 1-2 hetente felhívná egyszer, és annyi elég is lenne neki.
2012. aug. 8. 14:48
3/9 anonim válasza:
Naponta kétszer beszélek az anyukámmal. Reggel és estefelé, de néha, ha úgy van, nap közben is. Az hívja a másikat, aki a gyorsabb :)
33N és 12 éve élek másik városban
2012. aug. 8. 15:18
4/9 Davina válasza:
Én négy éve élek külön szüleimtől.Mi mindennap telefonálunk,én hívom őket,nekem ingyenes. Tekintve hogy nem az országban élek,szerintem így érthető. :)
2012. aug. 8. 19:27
5/9 anonim válasza:
Kettesnek: miért kell az anyóst naponta felhívni? Ez már kóros kíváncsiság részéről. És mi van, ha egy hívás elmaradásakor megsértődik? Majd megbékül.
2012. aug. 12. 17:30
6/9 anonim válasza:
Én 6 éve költöztem el otthonról kb. 300 km távolságra.
Egy héten általában 1x vagy 2x beszélünk. Viszont minden hónapban hazalátogatok.
2012. aug. 14. 23:18
7/9 anonim válasza:
Naponta és többször.
20 éve nem élek velük.
2012. aug. 15. 05:44
8/9 anonim válasza:
Én 17 évesen költöztem el. 18 évesen láttam őket megint. Most 22 vagyok. És három hete voltam náluk. Telefonálni sose telefonáltam, annyira nem érdekelnek. Ha ők hívtak és nem volt kedvem beszélni velük, akkor nem vettem fel a telefont. Szóval én elég ritkán beszélek velük.
2012. aug. 15. 12:44
9/9 anonim válasza:
45 km-re élünk egymástól, de csak 2 hetente hívom fel. Én. Mert illik. De nem szívesen, mert csak panaszkodik egyfolytában és nagyon leszívja az energiámat. Mondjuk egész életemben érzelmi zsarolása alatt álltam (48 éves vagyok). Ő nem hív fel, mert szerinte nekem kell Őt. Ingyen beszélünk egymással és én fizetem a havidíját! Havonta kb. 1x-2x látogatjuk meg, de mióta a gyermekeim nem jönnek, nem szívesen megyek. (Ők sem igazán.) A férjemet nem szereti. Érezteti is Vele. Úgy érzem, soha nem leszek "szabad". Most lehet utálni engem nyugodtan. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!