Mit lehetne tenni, ha nem tudunk megélni?
Családsegítőhöz kellene fordulni, tartósan nem segít, de ideiglenesen tudna fával, akár ruhával segíteni.
Merre laktok?
Mindenféle támogatást meg kell igényelni, ami van.
És hát sajnos mindenkinek el kell mennie dolgozni ebben a helyzetben. Tanulni megpróbálhatsz mellette, vagy azt mondod, hogy most gyűjtesz rá... Tudom, hogy nem könnyű, de jobb ötletem sajnos nincs.
Azért mert szegények vagytok, még nem kell, hogy csúnya és büdös legyél. Olcsón lehet kapni szappant, aminek még jó illata is van. Lám már nem is vagy büdös. Ha tiszta vagy, rendesen fésülködsz, sőt akár a saját hajadat is tudod vágni és már csúnya sem vagy. Az arcbőrre meg a legjobb hidratáló a hideg víz. Hideg vízzel mosd az arcodat mindennap, és szép lesz-
Írtad, hogy a húgod dolgozik. Na és te? Ha te is dolgoznál akkor több pénzetek lenne, és az egyetem sem lenne álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!