Mit lehetne tenni, ha nem tudunk megélni?
#26os kommentelő vagyok:
Kimész külföldre, összeszeded magad anyagilag és hazajössz. Most voltam kint szezon munkán 30nap alatt 600ezret hoztam haza és napi 80ftért vettem az 1kg kenyeret!!!! Ugyanis kint este 5után minden akciós.
Valami akkor is sánta ebben a történetben. Ennyi pénzből, ha normálisan be tudnátok osztani, nem kéne nyomorogni. Nyilván nem lehet megütni túl magas életminőséget, de ennél akkor is jobbnak kellene lennie.
Kezdjétek el írni a kiadásokat, sokat segíthet.
a lakhelyeden az önkormányzatnál kell igényelni, és a családsegítő központban. A rezsinek kb.a felét tudnák fizetni, és fűtéstámogatás is van, meg egy kevés élelmiszer.
Gyermekvédelmi támogatás is van.
Családi pótlékot miért nem kaptok?
A teljes havi jövedelmet fel kell osztani 3 részre, mindenki gondoskodjon belőle magáról, anyukád akkor majd megtanulja megvédeni a maga részét, és nem osztogatja el.
Apád a saját hobbijaira teremtse elő maga a pénzt!
A családsegítő az alkoholizmus problémájában is segít, ha elmész hozzá, de az a lényeg, hogy a saját pénzeteket ne adjátok oda az alkoholistának.
te és tesód tűzzetek be bp-re koleszba! gimis kolesz kajával együtt kijön fejenként 15 ezerből, tető lesz a fejetek fölött. emellett dolgoztok ugyanúgy tovább. a szüleitek rossz döntéseit és életképtelenségét ne ti viseljétek, álljatok a sarkatokra!
hogyha nagyon akarjátok, ki tudtok lépni ebből, én nagyon drukkolok.
egyébként párom orvosi mellett 90 ezret hoz haza havonta, én diákhitelezek, szülői támogatásunk nekünk sincs. és bár nincs minden nap pizza meg kacsasült, de van meleg ágy, nyugodt környezet tanulásra, és meleg puha ágy a magunk alig 30nm-én.
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!