Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem, ma azt találta ki, hogy váljunk el, hogy külfüldön kaphassak segélyt, havi 5oo EUR-t. A fizetésem kevés, nem tudunk belőle megélni. Mit tegyek?
Ugye ez nem komoly.
Ahhoz hogy külföldön segélyt kapjál ahhoz az adott országban (legalább is németországban) minimum 3 éves munkaviszonyodnak kell hogy legyen elötte. Ès persze 3 éve bejelentett állandó lakcimednek.
Gondolom valami egyedülálló anyaságra gondol, de nem hiszem hogy a németek adnának 500 -t ezért. és azt sem hogy más országok adnának.
Èn németországban élek, engem a párom arra buzdít hogy házasodjunk össze mert kb 300 € adókedvezményt kapna.
Külföldön éltek és csak te dolgozol? Ő miért nem dolgozik?
Szerintem szörnyen megalázó lehet segélyből élni egy külföldi országban.Ráadásul úgy is fognak viszonyulni hozzátok. Bevándorló söpredékként... Egész biztos, hogy nem tudjátok máshogy megoldani az anyagiakat?
Jézusom, a férjed részéről ez egy igen ronda dolog.
Ettől nem kaptok segélyt.
szerintem meg ne menj bele,
inkább keresetek valami jobb állást,vagy valami plusz munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!