Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudunk ketten 1000 Ft...

Hogyan tudunk ketten 1000 Ft ból egy hétig megélni?

Figyelt kérdés
Túlélési tippeket várok!! :S
2012. aug. 29. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kenyér és vaj és víz. Vagy szedsz a kertben ha van paprika paradicsom, gyümölcs. Utóbbi akár az utcán is akad. Ha nem vödörszámra szeded, főleg ha kérsz is adnak. Vagy szülői baráti segítséggel.
2012. aug. 29. 16:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Szülők kizárva, kertünk nincsen. :( lopni nem szeretnék, idegenektől nincs pofám kérni. barátaink csóróbbak mint mi
2012. aug. 29. 17:17
 3/7 anonim válasza:
100%
kenyér,vaj-vagy zsír és víz ahogy az első is írta és sok fekvés hogy ne legyen nagy az energiaszükséglet
2012. aug. 29. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Tanulj a Bartos möstertől, és nulla forintból is könnyedén eléldegélhetsz.
2012. aug. 29. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az még nem lopás, ha látsz egy szilvafát pl falun, kinn az úton és leveszel pár szemet. De ha annak érzed arra írtam azt, hogy amelyik ház előtt van annak a háznak a tulajától megkérded szedhetsz e egy keveset belőle. Sok folyadék amúgy. Kenyér az laktató. Vajjal, vagy pirítósnak is. Vagy belefér egy kis rizs, talán tészta is. Sajnos nem sok az ezer ft. Mást nem tudok igazán írni ennyiből egy hétre két főnek! Ha van munkád esetleg egy kollégádtól kérj kölcsön 4-5 ezret fizuig. Nem egyszerű tudom. Volt három kemény hónapom kb 5 éve mikor munkanélküli lettem, és a kocsimon volt hitel. Kajára semmi nem maradt mire mindent kifizettem.
2012. aug. 29. 18:19
 6/7 anonim válasza:
81%
Ha csak egy hétről van szó, akkor fentebb már leírták. Ha többről, akkor sajnos sehogy...
2012. aug. 29. 18:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:) vettem pár zacskó rizst meg kenyeret, és el is fogyott az ezres.

Gonoszabb válaszoktól tartottam, de valahol furcsán megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel.

2012. aug. 29. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!