Hogy mondjam meg, hogy szeretnék egy új ágyat, mire itt alszik a barátom?
Az olyan válaszokat hagyjuk, hogy "menjek dolgozni és keressem meg az árát". Anyagilag nem fog gondot okozni egy franciaágy.
Viszont jövőhétvégén elutaznak anyáék és a barátom itt alszik most először. Addig kellene az ágy, mert nem a padlón, vagy a szüleim ágyában szeretném elveszíteni...
Az én ágyam meg pici, lehetetlen rajta elférni ketten.
De azt mégsem mondhatom anyának, vagy a férjének, hogy miért ennyire sürgős az ágy.
Akik szerint az egyszemélyes ágy ideális alváshoz két embernek, azok valószínűleg vékony testalkatúak (bár ez sem lehet önmagában ok: húgom és barátja alacsonyak és vékonyak, mégsem bírtak megaludni húgom egyszemélyes ágyán korábban), sosem mocorognak alvás közben, csak elalszanak, és kész.
Bár a kérdező azt nem tudhatja, a barátja hogyan alszik, de ő elmondta magáról, hogy forgolódós fajta. Nekem konkrétan egymagamnak is kevés lenne az egyszemélyes ágy. Nem azért, mert annyira széles vagyok (bár vékony sem!), hanem mert nekem kell a hely. Szeretek szétterülni, sokat forgolódom, én ha nagy ritkán aludtam vendégségben 1 személyesen, az maga volt a pokol, alig aludtam, és arra keltem, hogy vagy a falnak ütközöm, vagy leesek az ágyról. Sokszor inkább a földre feküdtem, ott legalább volt terem.
Sosem volt egyszemélyes ágyam, pici koromtól kezdve vagy szétnyithatós kanapéágyban aludtam, vagy franciaágyban. A férjemmel sosem aludtunk egyszemélyesen, és sosem aludtunk el szorosan összebújva, mert ő is olyan fajta, mint én. Szereti a teret, és az ágyban még 100x megfordul, mire elalszik.
Aki nem ilyen fajta alvó, az el nem tudja képzelni, milyen, ez világosan látszik. Kicsit több megértést a szabadon alvóknak. :) Nem mindenki érzi jól magát nyomorogva. Örüljetek neki, hogy ti egy gyufásdobozba zsúfolva is elaludnátok összeölelkezve!
Na, tessék, rögtön le kellett szavazni, csak mert meg mertem írni, hogy valakik KÉPTELENEK egyszemélyes ágyban aludni.
A rosszindulat árad belőletek! Azzal egyetértek: ha elég nagylány az együtt alváshoz és a szexhez, akkor merje már elmondani. De miért kell azt tartani normálisnak, hogy két ember egy szűk ágyon alszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!