Hogy mondjam meg, hogy szeretnék egy új ágyat, mire itt alszik a barátom?
Az olyan válaszokat hagyjuk, hogy "menjek dolgozni és keressem meg az árát". Anyagilag nem fog gondot okozni egy franciaágy.
Viszont jövőhétvégén elutaznak anyáék és a barátom itt alszik most először. Addig kellene az ágy, mert nem a padlón, vagy a szüleim ágyában szeretném elveszíteni...
Az én ágyam meg pici, lehetetlen rajta elférni ketten.
De azt mégsem mondhatom anyának, vagy a férjének, hogy miért ennyire sürgős az ágy.
Én is olvastam császáros születésről szóló elmélkedést, negatív következményekkel. Tudom mire gondolsz. De hogy a problémamegoldó képesség azon múljon, hogy ki császáros, és ki született rendesen...hagyjuk már. Tény, hogy sokszor előfordul, hogy az orvos éppen ráér és berendeli az anyukákat és levezet jónéhány szülést. Nem várják meg a Felső elgondolást, vagy a természet rendjét, hanem közbeszolnak. Ennek szerintem is vannak negatív hatásai, biztosan megzavarja a születendő gyermek mentális, pszichés, vagy érzésvilágát. De nem hiszem, hogy drasztikus mértékben. Ennél fontosabb a közeg ahol felnevelkedik, és ahol szocializálódik, és felülírhatja a császáros vagy rendes szüléses problematikát.
Azt sem gondolom rossznak, hogy itt kérjen segítséget bárki, mégha a szexhez elég nagy már. Az gond lehet, ha nem kér segítséget sehonnan és senkitől, vagy bezárkózik. A szülőkkel nem mindenkinek alakul ki személyes/bizalmi viszonya, vagy éppen a korából fakadóan fordul el a szülőtől. Ma sokkal érettebbek a fiatalok, minthogy a testi érettségük mellé meglenne a lelki és gondolkodásbeli háttér. Pontosabban nem elég érettek érzésvilágukban, felfogásukban, mint amire már éretté válnak testileg.
Próbáljunk már jobban belegondolni egy-egy válasz előtt egy kérdező problémájábsa, és érzéseibe. Olyan tanácsokat, véleményeket olvasok, hogy némelyik válaszoló pszichés korlátain és problémáján kezdtem aggódni
Elveszítettem a fonalat!
Még le sem feküdtek, de már császáros szülés? :D
62: A születés az első probléma, amit meg kell oldani az életben, egy nagy megpróbáltatás, ami életveszélyes. Így függ össze a problémamegoldó képességgel.
Ha választ kell adnom az 59-esnek arra, amit kérdezett, akkor ez a válaszom. Ha Te tudsz mást, ami válasz neki, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!