Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy szeretn...

Hogy mondjam meg, hogy szeretnék egy új ágyat, mire itt alszik a barátom?

Figyelt kérdés

Az olyan válaszokat hagyjuk, hogy "menjek dolgozni és keressem meg az árát". Anyagilag nem fog gondot okozni egy franciaágy.

Viszont jövőhétvégén elutaznak anyáék és a barátom itt alszik most először. Addig kellene az ágy, mert nem a padlón, vagy a szüleim ágyában szeretném elveszíteni...

Az én ágyam meg pici, lehetetlen rajta elférni ketten.

De azt mégsem mondhatom anyának, vagy a férjének, hogy miért ennyire sürgős az ágy.

2014. nov. 22. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
94%
Anno mikor 100 kilo felett voltam, es az akkkori parrom is kozel volt a 100hoz, kenyelmesen elfertunk a 90 centi szeles egyszemelyes kanapen. Szoval ne nyafogj, hanem talaldd fel magadd:)
2014. nov. 22. 23:02
 22/84 anonim ***** válasza:
75%

Törd össze és akkor muszáj lesz új ágyat venniük... :D

Amúgy meg állj eléjük és mondd meg, ez a legtisztább megoldás, ha annyira felnőtt vagy. :)

2014. nov. 22. 23:05
 23/84 anonim ***** válasza:
70%

Ha tudsz fogalmazni, akkor fogalmazd meg a kérésed és add elő nekik.

Vagy arra gondoltál, hogy mi fogalmazzuk meg neked?

2014. nov. 22. 23:05
 24/84 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid sem most jöttek le a falvédőről. Ha bármi kamu történetet mondasz, ami nem a pasidhoz kötődik, és utána erősködsz, hogy már pedig a héten meg kell venni az ágyat, akkor szerinted nem esik le nekik, hogy miért is ilyen sürgős?
2014. nov. 22. 23:07
 25/84 anonim ***** válasza:
94%
Én sem egészen értelek. Ezt nagyon nem lehet túlbonyolítani, megkérdezed, megvárod a reakciót és kész. Más kérdés, hogy én is kolis vagyok, és elég sokan elférnek ketten a szimpla ágyon is. Szóval vagy nagyon kényes vagy, vagy valamelyikőtök nagyon kövér.
2014. nov. 22. 23:08
 26/84 anonim ***** válasza:
89%

"Ugye tudod, hogy az ágyban mást is szokás végezni, pl. alvást?"

Arra megvan az ágyad, kérdező ;)

Nem halsz bele, ha ő a földön alszik, te meg az ágyban.

Vagy leterítitek a takarókat a földre. Találd fel magad!

2014. nov. 22. 23:09
 27/84 anonim ***** válasza:
85%
Esküszöm ez a nap kérdése! Én már sírok, de tényleg! :D
2014. nov. 22. 23:11
 28/84 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátommal két és fél éve vagyok együtt. A szobája olyan kicsi, hogy nem férne el benne egy franciaágy. Az egyszemélyes ágya meg egy szűkösebb kiadás, amin én férek el kényelmesen és hát én egy kisebb méretű kiadás vagyok. Barátom meg férfias testalkatú szóval ezeket összevetve nem túl komfortos együtt aludni de nem is szoktunk ezen morgolódni.

Mi lett volna ha első alkalomkor ő neki is új ágy kellett volna? :D "Anya elköltözünk egy nagyobb házba? Szeretnék egy új ágyat. Hétvégén ide jön a barátnőm!" :D

Egyébként kétlem, hogy barátodat az fogja érdekelni, hogy mekkora az ágyad és hogy úgy alszotok, hogy távolság se lesz köztetek. Örülj, hogy ilyen könnyen megengedi ezt az egészet anyukád. Lehet, hogy az új ágyba is ilyen könnyen beleegyezne.

2014. nov. 22. 23:12
 29/84 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk kövérek és kényesek sem. De nem kényelmes úgy aludni, már tapasztaltuk (külföldön, osztálykiránduláson, stb).

Éjszaka forgolódok, rugdosok, lehetetlen mellettem aludni.

2014. nov. 22. 23:13
 30/84 anonim ***** válasza:
88%
"Anya kaphatnék egy nagyobb ágyat? Ha már itt alszik xy akkor szeretnénk kényelmesen aludni és nem a ti ágyatokban köszi"
2014. nov. 22. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!