Hogy mondjam meg, hogy szeretnék egy új ágyat, mire itt alszik a barátom?
Az olyan válaszokat hagyjuk, hogy "menjek dolgozni és keressem meg az árát". Anyagilag nem fog gondot okozni egy franciaágy.
Viszont jövőhétvégén elutaznak anyáék és a barátom itt alszik most először. Addig kellene az ágy, mert nem a padlón, vagy a szüleim ágyában szeretném elveszíteni...
Az én ágyam meg pici, lehetetlen rajta elférni ketten.
De azt mégsem mondhatom anyának, vagy a férjének, hogy miért ennyire sürgős az ágy.
Kérdező, akkor nem alszik melletted!
Komolyan, én már nagyon röhögök :D
Én a szüzességemet egy egyszemélyes ágyon veszítettem el, és ez érdekelt a legkevésbé.
Talán a NAGY NAPRA egy szállodában béreljetek elnöki lakosztályt :)
Lehet nem mindenki más a hülye, ha csak te mész forgalommal szemben :)
Én konkrétan 2 évig életvitelszerűen aludtam egyszemélyes ágyon a férjemmel, mert csak úgy tudtuk megoldani a dolgot.
Azóta is hiányzik, akkor összebújva aludtunk mindig, most meg valamelyikünk mindig "elmászik".
Egyáltalán nem értem mi a problémád, nem tudom mennyi időre szól ez, de nehogy ne bírd már ki!!
Megvan annak a hangulata, amikor ketten nyomorogtok az egyszemélyes ágyon egy kiadós szex után. Lehet, hogy nem a legpihentetőbb alvás, de annál nincs is jobb, mikor közvetlenül odasimul hozzád.
Egy személyes ágyon pedig ugyanúgy lehet szexelni, mint kétszemélyesen.
Egyszemélyesen is lehet kfelni, és ketten aludni. Mi is sokszor aludtunk egyszemélyesen férjemmel, mikor elkezdtünk járni és én még otthon laktam. De néha leköltöztünk a földre, odaálltam nevelőanyám elé és mondtam, hogy kicsi az ágy, kényelmesebb lenne inkább, ha paplanokat leterítenénk és ott aludnánk. Összekerstük az összes paplant, pokrócot és azon aludtunk az ágy mellett. Teljes természetességgel kell odaállni eléjük. Nem kell annyira siettetni ezt az ágy témát. Ha akarsz venni egy új ágyat, először ki kéne választani. Az meg nem két perces meló, mert nem csak egy estét fogsz aludni rajta. Én inkább az én verziómat ajálanám neked. Most nem is muszáj nekik megemlíteni az ágyat, hanem egyszerűen fogod magad és lehúzod az ágyneműjüket, leteríted a létező összes paplant, pokrócot és kényelmesen ellesztek a földön az ágy mellett. Nem kell ezt túltervezni.
Lehet, ha előre eltervezed, hogy mi lesz aznap, össze se jön. Annyira rágörcsölsz, hogy már nem is tudod ellazítani magad, hogy megtörténjen. Én nem terveztem el, hogy mikor történjen, szóltam a páromnak, hogy majd jelzek, ha kész vagyok. Nem is erőszakoskodott, azt mondta, tud várni. Egy este, mikor együtt aludtunk-nem az volt az első együttalvás- azon kaptam magam, hogy tolom lefele a gatyáját.:D Spontán volt az egész és így volt jó. Az csak a filmekben működik, hogy eltervezel minden másodpercet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!