Hogy mondjam meg, hogy szeretnék egy új ágyat, mire itt alszik a barátom?
Az olyan válaszokat hagyjuk, hogy "menjek dolgozni és keressem meg az árát". Anyagilag nem fog gondot okozni egy franciaágy.
Viszont jövőhétvégén elutaznak anyáék és a barátom itt alszik most először. Addig kellene az ágy, mert nem a padlón, vagy a szüleim ágyában szeretném elveszíteni...
Az én ágyam meg pici, lehetetlen rajta elférni ketten.
De azt mégsem mondhatom anyának, vagy a férjének, hogy miért ennyire sürgős az ágy.
Kérsz egy nagyobb ágyat, hogy kényelmesen aludjatok? Komolyan?
Én meg egy autót, mert a kis négykerekű bringámon már kezd fájni a térdem..
Eszem megáll. Beviszel a szobádba egy szivacsot és majd alszik azon. Szex közben meg úgyis egymáson vagytok, vagy szorosan egymás mellett, arra jó az egyszemélyes is.
Ennyire ne legyél kreatív....
És csak ez a 2 ágy van a lakásban, a szüleidé meg a Tied?
Nem lehet több heverőt összetolni?
Nincsenek matracok?
Nálunk mindig volt több ágy, még az én szobámban is 3, mindig máshol aludtam.:)
Mért nem mondod, hogy szeretnél vendéget hívni ezentúl, és kéne venni ezért új bútorokat?
És miért tervezed az első együttalvásra a életed első genitális aktusát? Én évekig szerelmeskedtem aktus nélkül, mire el-lépegettünk odáig.:)
És nem az aktushoz kell a sok hely, hanem a hempergéshez, ami ugye a petting résznél van.:)
De erre sokkal alkalmasabb a földre tett matrac szőrmével beborítva.:)
33: Kevered a dolgokat, a nyitóban azt mondod, hogy azért kell az ágy, hogy tudjatok benne szerelmeskedni. Most meg az alvásról beszélsz. Aludni lehet valakinek egy másik fekhelyen is, pl. az ágy mellét tett matracon, nem?
Ha meg ölelkezni akartok, az egyik átmegy a másikoz.
Mondom, hogy egymásnálalvásban többéves tapasztalat kell, csak utána jön a szüzesség elvesztése.:)
Barátokkal nem szokott lenni ittalvás-ottalvás? Nem tudtál szocializálódni még ebbe a műfajba?
Ja, és hogy konkrétumot is mondjak a nappaliban lévő és a Kérdező szobájában lévő ágy összetolása mellé, itt van a gyorsmegoldás, majdnem minden lakberendezési boltban, majdnem mindig kapható a sima és az összehajthatós változat is:
Meg az ún. fotelágy is!
Használtan, Vaterán, apróhirdetésben is!
5 E Ft, vagy van, aki ajándékba adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!