Hogy mondjam meg, hogy szeretnék egy új ágyat, mire itt alszik a barátom?
Az olyan válaszokat hagyjuk, hogy "menjek dolgozni és keressem meg az árát". Anyagilag nem fog gondot okozni egy franciaágy.
Viszont jövőhétvégén elutaznak anyáék és a barátom itt alszik most először. Addig kellene az ágy, mert nem a padlón, vagy a szüleim ágyában szeretném elveszíteni...
Az én ágyam meg pici, lehetetlen rajta elférni ketten.
De azt mégsem mondhatom anyának, vagy a férjének, hogy miért ennyire sürgős az ágy.
A tinikapcsolatoknak nem igazán része az együttalvás (se...).
Ne akarj felnőttesen élni gyerekként.
Majd alszotok együtt máskor. Én biztos nem várnám el a szüleimtől, hogy vegyenek egy új ágyat nekem. Nem vagy még 16 se, ugye?
18 éves leszek februárban.
Nem mindegy, hol alszik. Nem azért alszik itt, hogy én a szobámba kuksoljak, ő meg a nappaliba.
Basszus, ne nyafogj már itt!
Mi nem fogunk neked ágyat venni, állj anyádék elé!
Beszari alak vagy!
Nem nyafogok, segítséget kértem. Menj, vezesd le a feszültséget máshol, ne az én kérdésemnél!
Mert kivel kellene megvetetnem az ágyamat? A szomszéddal?
Ugye tudod, hogy az ágyban mást is szokás végezni, pl. alvást?
Mi évekig elfértünk az egyetem alatt egyszemélyes ágyon ketten egymás mellett, mikor a másiknál aludtunk.
A kollégiumban nem hoztak közkívánatra francia ágyat :)
Akkor mi a kérdés?
- Anyu, kinőttem ezt az ágyat, kaphatnék egy kétszemélyest?
- Jó, januárban veszünk
- Nem jó, mert Feri/Pista/Jocó itt alszik hétvégén, és addigra kéne! Kérek szépen egy új ágyat!
Mondd, melyik középiskolába jársz, hogy nem tudnak megtanítani fogalmazni? Oda nem iratom akkor a gyerekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!