Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy szeretn...

Hogy mondjam meg, hogy szeretnék egy új ágyat, mire itt alszik a barátom?

Figyelt kérdés

Az olyan válaszokat hagyjuk, hogy "menjek dolgozni és keressem meg az árát". Anyagilag nem fog gondot okozni egy franciaágy.

Viszont jövőhétvégén elutaznak anyáék és a barátom itt alszik most először. Addig kellene az ágy, mert nem a padlón, vagy a szüleim ágyában szeretném elveszíteni...

Az én ágyam meg pici, lehetetlen rajta elférni ketten.

De azt mégsem mondhatom anyának, vagy a férjének, hogy miért ennyire sürgős az ágy.

2014. nov. 22. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
46%
Mondd el nekik hogy ha ott alszik a barátod szeretnél meghitten összebújva elaludni vele. Nem szeretnéd ha csak olyan lenne mintha a szomszéd szobában albérlő aludna. A szüzességet ne említsd. Ennyi idős lánynál már a szülők sem biztosak benne hogy túl estél-e már a tűzkeresztségen vagy sem. Kérdezd meg hogy szerintük tegyél-e le szivacsot a földön, hogy egymás mellett elférjetek vagy mi legyen? Kérdezd meg hogy esetleg nem e tervezik hogy a télapó a nagyon közeli jövőben kényelmes ágyat hoz neked.
2014. nov. 23. 05:58
 52/84 anonim ***** válasza:
88%

Egy szerelmespárnak soha nem okoz gondot egyszemélyes ágyon aludni, összebújtok, és kész:) Meg minden mást is meg lehet azon oldani, találd fel magad. Problémázol a hülyeségen.

Én tuti nem vennék neked ezért új ágyat.

2014. nov. 23. 06:08
 53/84 anonim ***** válasza:
62%
Aludjatok a kanapén,ha van kanapétok :) Azon is elfogtok férni hidd el.
2014. nov. 23. 06:49
 54/84 anonim ***** válasza:
95%

Én nem értem...

Csak mi tudtunk a férjemmel 2 évig az 1személyes klasszikus ágyon aludni??

Nem vokt az ksi, még az alvasoz sem, szerelmeskedéshez végképp nem.

2 hetvége alatt nem hiszem, ogy karácsony előtt vesznek neked ágyat, egyébként simán megkérdezed, hogy anya apa szeretnék egy kenyelmesebb nagyonb ágyat, vagy egy olywt, amt ki lehet nytni ( ikeában egészen olcsó, és jól is néz ki....)

2014. nov. 23. 07:12
 55/84 anonim ***** válasza:
26%
Nem igazán értem miért háborog itt mindenki... Én megértem a kérdezőt, mi is aludtunk az exemmel egyszemélyes ágyon és nagyon nem volt jó. Szexnél mindegy, elég egy kicsi ágy is, de nyugodtan, kényelmesen aludni úgy nem lehet. Úgyhogy ha ezután is engedni fogják, hogy ott aludjon, akkor beszéld meg velük. Anno az én szüleim hallani se akartak róla, hogy azért vegyenek nekem új ágyat, hogy kényelmesebben aludjunk a pasival. Ha nem kényelmes fiam, aludjon mindenki otthon... Persze, nem csak emiatt és nem is bánom már, de ez is rányomta a bélyegét a kapcsolatunkira, egy idő után már nem volt kezdünk együtt aludni, mert effektív nem fértünk el és kínlódás volt minden éjszaka.
2014. nov. 23. 08:13
 56/84 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó: igaza volt a szüleidnek!

A kérdező közben elmenekült :D

2014. nov. 23. 11:10
 57/84 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg alvás úgysem lesz, úgyhogy a probléma meg van oldva.

Vagy menjetek a barátodhoz, neki biztos van nagyobb ágya. Ha meg nincs, kérjen a szüleitől.

2014. nov. 23. 11:55
 58/84 anonim ***** válasza:
48%
Na, miután jól szétszekáltak a többiek, én inkább azt javaslom, hogy vegyél egy nagyméretű felfújható ágyat. Ez párezres költség, nem egy eget rengető, és ezen rögtön elfértek.
2014. nov. 23. 13:52
 59/84 anonim ***** válasza:
29%
62: Nem javaslom, nekem van, és borzasztó hideg! Mert benne a levegő hideg. Esetleg kánikulai napokra kellemes lehet...:)
2014. nov. 23. 15:52
 60/84 anonim ***** válasza:
91%
Simán el lehet rajta férni. Vagy odaállsz anyád elé és így elmondod neki. Ha elég nagy vagy ahhoz, hogy lefeküdj a barátoddal, meg fogamzásgátlót szedj akkor egy ilyen hülye kérdésért miért itt kell segítséget kérni?
2014. nov. 23. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!