A szuleim elefelejtettek a szulinapomat. Jogosan esik rosszul?
Letiltottam, de jót mulatok azon, hogy noname emberek dühödt üzeneteket küldenek, csak mert különböző a véleményünk. :)
Nord-akárkinek is ezt üzenem :) Kedves fórumozók, teljesen hidegen hagy az, hogy mit gondoltok rólam :) Nem ismerlek titeket, ti nem ismertek engem :) felőlem írogathattok, törlöm, nem válaszolok rá :) További kellemes dühöngést.
Nekem is rosszul esett volna. De megünnepeltek végül?
Boldog születésnapot!
Ma van a szülinapod... szombaton... haza jöttél suliból... a szülinapodon... ma... szombaton. Szombaton is van suli?
Ettől eltekintve nekem is rosszul esne, eddig mindég kaptam valami semmiséget. Idén nem volt nagy hepaj, de akkor is mondták, hogy isten éltessen stb.
Én pl sose felejtem el a két gyerekem szülinapját! Már előtte 2-3 hónappal is ezen gondolkodom,hogy mi hogy legyen majd...
Jogosan esik rosszul,nekem még most is rosszul esne,ha nem emlékeznének rá...
Szerintem is furcsa, hogy a szülők elfelejtenek egy 18. születésnapot. Az butaság, hogy most évekig ne beszélje vele, mely hasonlók, mert az semmit nem old meg.
Haragudni nem érdemes.
De nekem is rosszul eszne, sőt! És én még ilyet nem is hallottam. Meg ne sértődj, kérdező, de én elsőre elgondolkodtam, ez valós (nem kamu) kérdés-e egyáltalán. Mert olyat még nem hallottam, hogy normális életvitelű szülők, akik napi kapcsolatban vannak a gyerekükkel, elfelejtették a 18. szülinapját. De ezek szerint van ilyan. Sajnálom! Boldog szülinapot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!