Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim elefelejtettek a...

A szuleim elefelejtettek a szulinapomat. Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés
Ma van a 18ik szulinapom. Reggel mire felkeltem apa elment, anya osszeszidott, hogy nem inditottam el a mosogatogepet tegnap este. Hazajottem sulibol. Semmi. Apa fel oraja ert haza, tole se semmi. Vegul megkerdzetek mi ez a savanyu pofa egesz nap, mire mondtam, hogy ma van a szulinapom. Erre apa kepes visszakerdezni hogy az ma van?? Sose felejtettem el se hazassagi evfordulot, se szulinapot, se nevnapot. Mindig csinaltam nekik reggelit, kavet es a zsebpenzembol kitelve ajandekot is kaptak. Iszonyat rosszul esik.
2014. nov. 15. 22:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Letiltottam, de jót mulatok azon, hogy noname emberek dühödt üzeneteket küldenek, csak mert különböző a véleményünk. :)

Nord-akárkinek is ezt üzenem :) Kedves fórumozók, teljesen hidegen hagy az, hogy mit gondoltok rólam :) Nem ismerlek titeket, ti nem ismertek engem :) felőlem írogathattok, törlöm, nem válaszolok rá :) További kellemes dühöngést.

2014. nov. 15. 23:01
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is rosszul esett volna. De megünnepeltek végül?

Boldog születésnapot!

2014. nov. 15. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon furcsa, hogy a szüleid megfeledkeztek a szülinapodról.Boldog szülinapot!
2014. nov. 15. 23:05
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
Hu de sajnállak bele ne halj
2014. nov. 15. 23:09
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

Ma van a szülinapod... szombaton... haza jöttél suliból... a szülinapodon... ma... szombaton. Szombaton is van suli?

Ettől eltekintve nekem is rosszul esne, eddig mindég kaptam valami semmiséget. Idén nem volt nagy hepaj, de akkor is mondták, hogy isten éltessen stb.

2014. nov. 15. 23:24
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy közhely, de én még ajándékot is szoktam kapni, sőt a nüleim is kapnak a nagyszüleimtől, pedig ők még nálam is felnőttebbek. Ha nem lenne pénzünk, akkor meg gondolom anyukám sütnek főzne valamit, de mi mindig ünnepeljük a szülinapokat. Most sütöttem neki sütit, pedig két hete volt, de akkor nem volt időm, és csak közös ebéd fért bele. És ő is megsértődne, ha elfelejtenénk, kérdező meg csak 18 éves, amit különösen szokás ünnepelni.
2014. nov. 15. 23:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én pl sose felejtem el a két gyerekem szülinapját! Már előtte 2-3 hónappal is ezen gondolkodom,hogy mi hogy legyen majd...

Jogosan esik rosszul,nekem még most is rosszul esne,ha nem emlékeznének rá...

2014. nov. 16. 11:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Van. Egyetemi előkészítő. Nem ünnepeltünk semmit. Bejöttem a szobámba inkább. Ma mire felkeltem megint elment apa. Anya bocsánatot kért és azt mondta süssünk sütit....
2014. nov. 16. 11:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is furcsa, hogy a szülők elfelejtenek egy 18. születésnapot. Az butaság, hogy most évekig ne beszélje vele, mely hasonlók, mert az semmit nem old meg.

Haragudni nem érdemes.

De nekem is rosszul eszne, sőt! És én még ilyet nem is hallottam. Meg ne sértődj, kérdező, de én elsőre elgondolkodtam, ez valós (nem kamu) kérdés-e egyáltalán. Mert olyat még nem hallottam, hogy normális életvitelű szülők, akik napi kapcsolatban vannak a gyerekükkel, elfelejtették a 18. szülinapját. De ezek szerint van ilyan. Sajnálom! Boldog szülinapot!

2014. nov. 16. 12:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!