A szuleim elefelejtettek a szulinapomat. Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Ma van a 18ik szulinapom. Reggel mire felkeltem apa elment, anya osszeszidott, hogy nem inditottam el a mosogatogepet tegnap este. Hazajottem sulibol. Semmi. Apa fel oraja ert haza, tole se semmi. Vegul megkerdzetek mi ez a savanyu pofa egesz nap, mire mondtam, hogy ma van a szulinapom. Erre apa kepes visszakerdezni hogy az ma van?? Sose felejtettem el se hazassagi evfordulot, se szulinapot, se nevnapot. Mindig csinaltam nekik reggelit, kavet es a zsebpenzembol kitelve ajandekot is kaptak. Iszonyat rosszul esik.2014. nov. 15. 22:35
1/19 anonim válasza:
Ugyan, nem vagy már kisgyerek, hogy ez a nap olyan iszonyat fontos legyen. Elfelejtették, ez van. Én a sajátomat is elfelejtettem.
Szerintem túlliheged egy kicsit.
2/19 anonim válasza:
Hát szerintem meg épeszű ember nem felejti el, hogy a gyereke mikor 18 éves.
Igen, jogosan esik rosszul. Lesülne a képemről a bőr, ha a elfelejteném valamelyik gyerek szülinapját.
3/19 anonim válasza:
Kettes vagyok,
Boldog szülinapot!
4/19 anonim válasza:
Hát én néhány évig biztos nem szólnék hozzájuk. Az első válaszolót meg csak sajnálni tudom.
5/19 anonim válasza:
Jogosan esik rosszul! Az ilyen szülők aztán panaszkodnak fűnek-fának, hogy nem olyan ajándékot kaptak, amit elképzeltek.
De a gyerekük 18-dik születésnapját is "elfelejtik".
BOLKDOG SZÜLETÉSNAPOT neked!
6/19 anonim válasza:
Különbözőek vagyunk :) egyes voltam.
Vessetek a mókusok elé ;)
7/19 anonim válasza:
Szeplőtelennek üzenem, hogy feleslegesen írogat, nem fogok válaszolni neki ;) Viszont sajnálom a nyomorú életéért, amiért egy fórumon adja ki a dühét :D
8/19 anonim válasza:
Anyád szenvedett meg a te megszületésedért, ezért inkább őt kellene ünnepelni, nem ?
9/19 anonim válasza:
7-es. Miért nem tiltod le? Többet nem fog írni, mert nem tud.
10/19 anonim válasza:
Pont ezért kéne, hogy emlkezzen a saját gyereke születésére. Egyébként meg ki hallott már olyat, hogy szülinapon az anyukát ünnepeljük? Arra az anyák napja való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!