A szuleim semmit nem engednek meg nekem. A het egen koncert es meghalok ha nem mehetek el. Mit tegyek?
Apádnak igaza van. Legközelebb ne az ostoba barátnőidre hallgass hanem apádra. Az is jogos, hogy a hiszti miatt büntetésben vagy. Végül is magadnak köszönheted.
Az meg, hogy a kertben dolgoznod kell, miért baj? Hiszen te is a család tagja vagy, és neked is ugyanúgy ki kell venned a részed a munkából mint a család többi tagjának. Mondhatom azt is, hogy nem esik le az aranygyűrű az ujjadról, ha dolgozol egy kicsit.
Hány éves vagy édes, drága lelkem? :)
Az apukád előtt le a kalappal. Majd idősebben megfogod érteni, hogy mit miért tett. Bízz benne, és engedelmeskedj neki. Hisztivel biztos, h nem fogod meggyőzni apukádat. Legközelebb meg ne hallgass a bnődre, köszönd meg neki az okos tanácsát, amivel végül magad alatt ástad a fát. Ha vkire haragudni akarsz amiatt, h nem mehetsz a koncertre, akkor egész nyugodtan haragudhatsz a bnődre.
Hát én a helyedben elgondolkodnék miért is kéne nekem a kerten dolgozni..de én már 28 éves vagyok és nem 17.
Biztosíthatlak hogy nem fogsz meghalni ha nem mész el a koncertre!:-) ha annak a fiúnak is tetszel akkor nem ezen az estén múlik lessz e valami köztetek. .
Visszatérve apádra.. hidd el jó oka volt hogy a sírós műbalhéd ellenére is megcsináltatta veled a dolgod. Felesleges lenne magyarázkodnom mert 17évesen úgysem érted..nem azért mert hülye vagy! Hanem mert kell néhány év hogy megértsd..
Még egy gondolat: van egy 3 éves fiam. Tudod mennyire örülnék ha anyámnak lenne egy szép nagy kertes háza ahova vihetném a kicsit hétvégente játszani? Vagy ha lenne hol besegítenem neki a munkában? Nem tudhatod..
Szerintem most szépen kérj bocsánatot apádtól, nyeld be a büntit is..mert egy nap ezért még nagyon szégyellni fogod magad!
Apukád egy nagyon jó apa. Tudod, ha minden apa ilyen lenne, nem lenne annyi degenerált, életképtelen hülyegyerek.
Tudod, sok év múlva, amikor majd az "Élet" nevű mókamester osztogatja a sallerokat, jó szívvel fogsz visszagondolni a tinikorodra.
Tanulj, a kiadott feladatokat pedig végezd el. Előbb tegyél le valamit az asztalra, utána lesz jogod levenni onnan valamit. Így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!