Kisebb családi botrányt csináltam akaratomon kívül a gyerek szalagavatója tánca miatt (nevelőapja vagyok a gyereknek 13 éve). Mielőtt belemerülnék a részletekbe. Szerintetek egy fiúnak kit illik a szalagavatón ELŐSZÖR fölkérni táncolni?
én a pici lányt hibásztatom.
nem hisztizzni kell ilyenkor hanem közölni: ez a táncs az enyém volt.
és kész.
való igaz, hogy a szallagavató a fiué, de ha az övé akkor ugy is kell viselkedni, nem pedig hisztizzni
Kedves Kérdező (#52), szerintem senki se gondolta, hogy rossz ember lennél, max azt, hogy ezt elszúrtad.
Viszont az "o tempora, o mores" (ó idők, ó erkölcsök, Cicero) és ennek köznapi változata a "bezzegamaifiatalok" tényleg a világ legunalmasabb közhelye, 2000 éve mondja el kötelességszerűen minden előző generáció minden következőről - a világ meg közben köszi, de megvan:) - csak folyamatos változásban, amit ki könnyebben, ki nehezebben visel...
(azért megnyugtattál volna, ha a lányra meg a kapcsolatukra is arról tudósítasz, hogy rendben van)
Hú,azt mekkora egetverő problémák:)
Az én szalagavatómon a szüleim összevesztek és anyám lekevert egy pofont apámnak.
Ti meg baromságok miatt generáljátok a feszültséget.
Amúgy nem értem ezt a táncot,nálunk ilyen nem volt.
Nem táncolt senki,senkivel.
Volt egy műsor,a hozzátartózók megnézték,aztán minden osztály elment vacsorázni,szülők nélkül.
Én nem táncolnék senkivel sehol.
Baromi nagy hülyeségnek tartom ezt a szalagavatót.
Nem minden családban idilli a hangulat ehhez.
És akkor megy a jópofizás,meg műelérzékenyülés....
én is egy hülyeségnek tartom a szalagavatot, igazábol nem is értem miért van...
az én szalagavatomon én se voltam jelen, nemhogy a szüleim, megmondtam nekik, hogy senkinek sem lesznek ott a szülei és ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!