Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kisebb családi botrányt...

Kisebb családi botrányt csináltam akaratomon kívül a gyerek szalagavatója tánca miatt (nevelőapja vagyok a gyereknek 13 éve). Mielőtt belemerülnék a részletekbe. Szerintetek egy fiúnak kit illik a szalagavatón ELŐSZÖR fölkérni táncolni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 09:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Csak egy szösszenet erejéig válaszolok, mert látom sokan el vannak foglalva a gyerek lelkével. Nem lett elbaszva a szalagavató, mert a barátnő hisztijén kívül nem történt más. A gyerek belátta a tévedését és igazat adott nekem.Ebből tanult, hogy a család (szülő) az első, mert az örök, a barátnő nem biztos. Továbbra is felhőtlen a hangulat a családban. Igazából a kérdés kiírásával az volt a célom, hogy jól látom e, hogy ilyenkor az édesanyát illik elvinni az első táncra!? De látom, nem hiába tart arra a világ, amerre. Nem vagyok erkölcs csősz és tökéletes sem, de van egy határ, amit ha átlépünk, elveszett a jövő. Sajnos arra tartunk. Egyébként elnézést kértem a gyerektől, hogy zavarba hoztam a közbelépésemmel.
2014. nov. 9. 08:06
 52/62 anonim ***** válasza:
17%

én a pici lányt hibásztatom.

nem hisztizzni kell ilyenkor hanem közölni: ez a táncs az enyém volt.

és kész.

való igaz, hogy a szallagavató a fiué, de ha az övé akkor ugy is kell viselkedni, nem pedig hisztizzni

2014. nov. 9. 09:12
 53/62 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező (#52), szerintem senki se gondolta, hogy rossz ember lennél, max azt, hogy ezt elszúrtad.

Viszont az "o tempora, o mores" (ó idők, ó erkölcsök, Cicero) és ennek köznapi változata a "bezzegamaifiatalok" tényleg a világ legunalmasabb közhelye, 2000 éve mondja el kötelességszerűen minden előző generáció minden következőről - a világ meg közben köszi, de megvan:) - csak folyamatos változásban, amit ki könnyebben, ki nehezebben visel...

(azért megnyugtattál volna, ha a lányra meg a kapcsolatukra is arról tudósítasz, hogy rendben van)

2014. nov. 9. 10:25
 54/62 anonim ***** válasza:
12%
Micsoda időket élünk!
2014. nov. 9. 10:27
 55/62 anonim ***** válasza:
29%
Hát...Szerintem is illene először az édesanyát felkérni. Teljesen nyugodtan és nem ordibálva adtad tudomására, hogy az anyával kéne először táncolnia. Sajnos itt inkább a barátnő volt a hibás szerintem. Ha lenne elég ész, és megértés benne akkor nem hisztizett volna emiatt. Ő táncolhat vele még eleget...
2014. nov. 9. 10:27
 56/62 anonim ***** válasza:
82%
Ti és rég voltatok gyerekek. Megígérte a lánynak, hogy övé az első tánc. A lány izgatottan várja, beleéli magát, erre megjelenik egy idegen pasas és belerondít. Ismétlem is egy GYEREKről van szó. Ráadásul egy kamaszról. Gondolom már egyesek rakják neki a máglyát.
2014. nov. 9. 11:56
 57/62 anonim ***** válasza:
97%

Hú,azt mekkora egetverő problémák:)

Az én szalagavatómon a szüleim összevesztek és anyám lekevert egy pofont apámnak.

Ti meg baromságok miatt generáljátok a feszültséget.

Amúgy nem értem ezt a táncot,nálunk ilyen nem volt.

Nem táncolt senki,senkivel.

Volt egy műsor,a hozzátartózók megnézték,aztán minden osztály elment vacsorázni,szülők nélkül.

2014. nov. 9. 19:41
 58/62 anonim ***** válasza:
54%

Én nem táncolnék senkivel sehol.

Baromi nagy hülyeségnek tartom ezt a szalagavatót.

Nem minden családban idilli a hangulat ehhez.

És akkor megy a jópofizás,meg műelérzékenyülés....

2014. nov. 9. 19:43
 59/62 anonim ***** válasza:
36%

én is egy hülyeségnek tartom a szalagavatot, igazábol nem is értem miért van...

az én szalagavatomon én se voltam jelen, nemhogy a szüleim, megmondtam nekik, hogy senkinek sem lesznek ott a szülei és ennyi..

2014. nov. 9. 21:12
 60/62 anonim ***** válasza:
98%
Sajnálom, ha valakinek nem volt jó élmény a szalagavatója, de attól miért kell leszólni a másikét? Az enyém például csodálatos volt. Nem tegnap volt már, de a mai napig örömmel gondolok vissza rá.
2014. nov. 9. 21:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!