Kisebb családi botrányt csináltam akaratomon kívül a gyerek szalagavatója tánca miatt (nevelőapja vagyok a gyereknek 13 éve). Mielőtt belemerülnék a részletekbe. Szerintetek egy fiúnak kit illik a szalagavatón ELŐSZÖR fölkérni táncolni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 09:14
41/62 anonim válasza:
Na azért ez igy már egész más.
Diszkréten jogod van közölni a véleményedet.
Amit aztán vagy elfogadnak vagy nem.
Ezért már nem kellett volna a kiscsajnak ennyire besértődni.
42/62 anonim válasza:
(a botrányt nem te csináltad, max. részben miattad lett)
43/62 anonim válasza:
A vélemény olyan, mint a fenéklik. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a máséra. Inkább mondta volna a szalagavató után.
44/62 anonim válasza:
Szerintem itt másodlagos szempont, hogy kit kellett volna először felkérni. Kérdező időzítésével volt szerintem probléma. Mert ha igaza is volt, fia már felkért valakit táncolni, arra se illik azt mondani, hogy "bocs, mégsem, inkább valaki mást kérek fel". Mikor mondták, hogy fel lehet kérni valakit a közönségből, akkor kellett volna már előre az anyuka felé mutogatni, vagy utólag diszkréten megmondani a fiának, hogy az anyukát illett volna először megtáncoltatni, és kérjen tőle elnézést.
45/62 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat.Gondoltam, hogy kapok hideget-meleget. Természetesen levontam a konzekvenciát.Senki sem tudta, hogy mi lett megbeszélve. A reakcióm hirtelen jött, mert számomra egyértelmű volt, hogy az édesanyját fogja felkérni, és hideg zuhanyként ért, hogy mégsem. Én csak azt láttam utána, hogy ott ül mellettem a feleségem, várta, hogy a fiacskája elvigye az első táncra, erre elviszi a barátnőjét és szegény csak kényszeredetten mosolyog, hogy "nem baj", közben megszakad a szíve. Tartom azt a véleményemet, hogy az első tánc a szülőt illeti, mert az kifejezi a felé irányuló tiszteletet és köszönetet.A barátnő meg elégedjen meg a második tánccal és az azt követő egész estével. Lehet, hogy változik a világ és sokak szemében már nem számít a tiszteletadás,fontosabbak a csajok, haverok.Egyre ritkábbak azok az alkalmak, mikor ünnepélyesebb körülmények között tiszteletet lehetne mutatni a szülők iránt és ha már ilyenkor sem teszik meg a fiatalok, akkor ne csodálkozzunk, ha már annak is örülhetünk, ha egy atyai pofon után nem jelent föl a saját gyerekünk.Természetesen nem vagyok hibátlan és lehet hogy jobban járt volna mindenki, ha nem szólok, de lehet, hogy nem. Egy dolog számít, hogy a feleségem tudja, hogy figyelek rá, és tudja, hogy ha szerencsétlenül is sült el, csak jót akartam, miatta. Köszönöm azoknak, akik megértettek.Én a témát lezártam, aki csámcsogni akar még rajta, hát rajta.
2014. nov. 8. 23:40
46/62 anonim válasza:
Kérdező (#46) "Egy dolog számít, hogy a feleségem tudja, hogy figyelek rá, és tudja, hogy ha szerencsétlenül is sült el, csak jót akartam, miatta." - nézd, az egy történet, hogy számodra a FIAD szalagavatójában az a legfontosabb, hogy a feleséged mit szól, vagy mit tud... szerintem az érdekes inkább az, hogy a fiad, akinek tönkretetted a szalagavatóját, ő mit szól???
47/62 anonim válasza:
Szóval egy csepp bűntudatod sincs amiatt, hogy elcseszted a srác estéjét... Aha... De igazad van, legalább megmutattad a feleségednek micsoda férfi vagy! *mellcsappkodás* "Jó' beszótam egy tizenéves kisgyereknek! Én lenni férfi!"
48/62 anonim válasza:
#48, az egy dolog, csak tényleg roppant furcsának tartom, hogy a Kérdező visszajelez - ami jó - de egy picike szót se ír a gyerekről, akinek az ünnepe, szalagavatója volt, se az ő párjáról, csak és kizárólag a saját felesége lelkével van elfoglalva.
49/62 anonim válasza:
maximálisan egyetértek a kérdezővel.
basszus, kedves válaszadók, ne a pillanatnyi hülyeségeket tartsuk már szem előtt, hanem azt, hogy majd a kedves fiatalember 10-20-30 év múlva visszagondol, akkor nem sül-e le a bőr a képéről, hogy egy jöttment kiscsajjal táncolt az édesanyja helyett, aki nem mellesleg felnevelte és a lehető legönzetlenebb módon szerette születése pillanatától.
lány vagyok, de ha fiú lennék, és újra 18 éves, nem lenne kérdés hogy kivel táncolok először.
50/62 anonim válasza:
Kedves #50, "basszus, kedves válaszadók, ne a pillanatnyi hülyeségeket tartsuk már szem előtt, hanem azt, hogy majd a kedves fiatalember 10-20-30 év múlva visszagondol," - én "kedves válaszadó" 50/F vagyok, aki 32 év után visszagondol - pont ennek tükrében válaszolom pont azt, amit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!