Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kisebb családi botrányt...

Kisebb családi botrányt csináltam akaratomon kívül a gyerek szalagavatója tánca miatt (nevelőapja vagyok a gyereknek 13 éve). Mielőtt belemerülnék a részletekbe. Szerintetek egy fiúnak kit illik a szalagavatón ELŐSZÖR fölkérni táncolni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 09:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim válasza:
98%
A párom (mostmár férjem) szalagavatóján anyukájával táncolt először, utána velem.
2014. nov. 8. 10:23
 12/62 anonim ***** válasza:
98%
az anyukáját
2014. nov. 8. 10:24
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
Anyukáját. De az egész téma nem ér annyit, hogy családi botrányt kelljen csinálni belőle. Pláne, hogy emiatt nem fognak még egy szalagavatót csinálni.
2014. nov. 8. 10:28
 14/62 anonim ***** válasza:
100%

En lanykent eloszor apuval tancoltam, utana anyuval majd jottek a tobbi rokonok.

Akkor meg nem volt baratom, de szerintem O lett volna a kovetkezo a szulok utan.

Amugy ez bocs, de gaz. Ez az O napja volt, ilyenkor a gyerekkel egyutt boldognak lenni, nem pedig szetcseszni az egeszet. Ha vki ezt megcsinalta volna nalam, biztos haragudtam volna ra.

2014. nov. 8. 10:37
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
A mi iskolanba az osztaly tancolt.Az utanna kovetkezo szalagavato buliba szulok nem is jottek. A szalagavaton van tanc a szulokkel az unnepsegen?
2014. nov. 8. 11:04
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyik iskolában sem táncolnak szülőkkel, párjukkal a gyerekek. Csak az osztálytársakkal, ahogy előre megbeszélik.
2014. nov. 8. 11:08
 17/62 A kérdező kommentje:

Nos! Látom megoszlanak a vélemények és pontosítok, illetve részletezem a dolgot.

Mikor a kötelező tánc lezajlott, felkonferálták, hogy akkor táncba hívható a közönség a végzős diákok részéről.Mikor láttam, hogy a gyerek odaint a barátnőjének, akkor alig láthatóan és hallhatóan (értsd: kicsit mutogatva és szájról jól olvashatóan, anyjának háttal, barátnőnek nem észrevehetően, szemkontaktussal "Anyát illene elvinni először" tátogással) jeleztem a meglátásom.Szegény zavarba jött, hogy most mit is csináljon,oda is szólt anyának, hogy mindjárt jövök érted és elvitte a barátnőjét.Itt meg is állhatna a történet, csakhogy a barátnő zokon vette, mert minden igyekezetem ellenére levette, hogy szóltam.Így már megsértődve és vitatkozva értek le a táncparkettre. Két fordulás után abba is hagyták a táncot és a gyerek szólt anyának, hogy jöjjön.Viszont a lány nekem esett a lépcsőn, hogy az első tánc neki lett ígérve, mert különben is ő a barátnő, őt kérték fel először.Annyit mondtam nyugodt hangon, hogy "szerintem meg az illem úgy kívánja, hogy az édesanya legyen az első.Sajnálom, hogy másképp gondolod."

Innentől kezdve nem volt téma, de rásütötte a bélyegét a hangulatra, mert nem volt publikus, de a többi családtag is kérdezte, hogy mi a baj, mert a kisasszony úgy besértődött, hogy több méterre került és már nem élnék, ha szemmel ölni lehetne. Akik kérdezték, csak azt tudják, hogy nem tetszett, hogy a barátnő lett elvíve először. Lehet, hogy én vagyok a régimódi, de a szülő felé a tisztelet szerintem nem kor függő és ezzel a gesztussal a szülő felé köszönet, hogy az iskolába/életbe eddig eljutott és nem a barátnőnek egy gesztus,főleg, hogy még egy éves sincs a kapcsolat. Mellesleg megjegyzem, hogy semmi kifogásom nem lett volna, ha a gyerek a tánc előtt esetleg megbeszéli az édesanyjával, hogy nem e baj, ha a barátnőjét viszi el elsőnek.Tovább megyek, ha a barátnő annyira szerető és odafigyelő a fiú felé, akkor azt is mondhatta volna, hogy "Anyudat kérd fel előbb, biztos jól esne neki"

Szóval ennyi történt.Hazafelé az autóban sértődötten üldögélt, illetve felháborodottan susmorgott, de nem érdekel. Majd a gyerekkel ma megbeszélem.

2014. nov. 8. 11:39
 18/62 anonim ***** válasza:
23%

Igy mar azert erthetobb a sztori. Ez nem botrany, ez csak egy hisztis p.csa sertodottsege.

Nem kell felvenni, ha O ilyen kis buta, az nem a ti hibatok.

2014. nov. 8. 11:51
 19/62 A kérdező kommentje:
Csak most én vagyok otthon a hibás, hogy miért kellett egyáltalán szólnom.
2014. nov. 8. 12:00
 20/62 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező te túlzod el. Miért kellene először az anyját felkérni? Gondolom az első táncot a többi szerelmespár is együtt táncolta, addig te is felkérhetted volna a feleséged. Nem tiniként gondolom ezt
2014. nov. 8. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!