Kisebb családi botrányt csináltam akaratomon kívül a gyerek szalagavatója tánca miatt (nevelőapja vagyok a gyereknek 13 éve). Mielőtt belemerülnék a részletekbe. Szerintetek egy fiúnak kit illik a szalagavatón ELŐSZÖR fölkérni táncolni?
Ez nem botrány hanem egy problémás, énközpontú barátnő sértődése. Egy pici intelligenciával neki is kapcsolnia kellett volna mikor szájról leolvasta a mondanivalód. Akkor örülnie kellett volna hogy őt kéri fel elsőnek, és megérteni hogy mindjárt fölkéri az anyukáját is a fiú. Szegény fiút sajnálom, mert csak meg akart felelni mindenkinek.
Őszintén szólva jól járnátok ha úgy megsértődne a leányzó hogy eltűnne az életetekből. Nem jó belegondolni milyen lenne menynek.
Utolsó, szerintem pedig itt tök feleslegesen avatkozott bele a mindenlébenkanál nevelőapa.
Fontoskodott, és ezzel a fiú estéjét tette tönkre, sőt talán a barátnővel való kapcsolatába is bekavart, aztán büszkén pöffeszkedik, hogy ő aztán milyen illemtudó volt.
Kár volt, kérdező. Tanulj belőle. Én a helyedben bocsánatot kérnék a fontoskodásért.
#31 "Őszintén szólva jól járnátok ha úgy megsértődne a leányzó hogy eltűnne az életetekből." - erről talán a fiút kellene megkérdezni, mert ebben a kérdésben egyedül neki van szava, lévén az ő párja...
Mindenesetre a kérdező vállon veregetheti magát, sikeresen elrontotta a fia (egyszeri és megismételhetetlen) szalagavatóját, és csinált belőle jó sansszal egy valamekkora párkapcsolati konfliktust is a fiának.
Mindenesetre, ha gerinces embernek tartja magát, bocsánatot kellene kérnie - a fiától és a lánytól IS(!)
(meg a párjától is, hogy kellemetlen, méltatlan helyzetbe hozta az okoskodásával, gondolom ő sem túl hálás a dologért...)
Feldobta a napom a sztori :D már megérte elolvasnom!
Kérdező: itt nincs jó válasz meg illem.... manapság már nem ez határozza meg a szalagavatót! Sajnálom,ha ez elrontotta végülis a hangulatotokat.
Van egy pár ilyen téma, ahol a "konzervatívak" már-már vallásháborúként mondják a magukét, - mint ez, meg a kitől kell megkérni a lányt, köves vagy karikagyűrű és négyszemközti vagy családi eljegyzés, esküvő igen vagy nem és mennyi időn belül, stb - és teszik tönkre egy rakat ember életét és örömét a folyamatos okoskodásukkal, mert nekik fontosabb a Nagy Szent Normájuk, mint a körülöttük élők boldogsága.
Pedig ezekre ma az a helyes válasz, hogy ahogy az adott embernek - párnak tetszik, és egy dolog van, ami tutin illetlen: a beledumálás, beleokoskodás. Ha az embernek megkérdik a véleményét, akkor mondja el persze nyugodtan, de ne okoskodjon, ne beledumáljon, vegye tudomásul, hogy változik a világ - és ez is teljesen normális, mert mióta létezik, folyamatosan ezt teszi.
hát nem tudom, de az én apám mondjuk biztosan vérig sértődött volna (én lány vagyok), ha nem őt hívom. Mert ő mindig az apám lesz, de a 18évesen meglévő párkapcsolatom nem biztos, hogy meg is marad.
Lehet, hogy az anyuka nem szólt volna, de biztos vagyok benne, hogy még így is rosszul esett neki, valamint, hogy nagyon kellemetlenül érezhette magát, hogy úgy kellett rászólni a fiára.
A többiek párral vagy rokonnal táncoltak?
öszintén, nektek a szalagavatotok egy "egyszeri és megismételhetetlen, különleges emlék"-ként maradt meg??? ez egy szalagavato..ez egy semmi, nullás liszt!!!!
minek kell ilyen drámát csinálni ebböl? egy házasságkötés, egy gyermek születése az igen, valami..de ne használjuk már ilyen nagy szavakat egy szalagavatora...
a kisbarátnö egy elkényeztetett, tinip.csa. komolyan kérdöre von egy felnött embert, utána megy és számonkéri?????? van az ilyennek bör a képén??? megkérdöjelezi a szülö kérését?? ezt a lányt se nevelhette senki, máskülönben lett volna annyi esze, hogy azt mondja, édesanyádat kérd fel táncolni.
az tuti, hogy ha én utánam odajött volna egy ilyen kis fruska és még ott pampurázik, fel is pofoztam volna, hogy térjen már észhez, nem ö a világ közepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!