Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kisebb családi botrányt...

Kisebb családi botrányt csináltam akaratomon kívül a gyerek szalagavatója tánca miatt (nevelőapja vagyok a gyereknek 13 éve). Mielőtt belemerülnék a részletekbe. Szerintetek egy fiúnak kit illik a szalagavatón ELŐSZÖR fölkérni táncolni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 09:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
87%
De ha meg lett ígérve a lánynak az első tánc,te minek szólsz bele?Addig miért nem kérted fel TE a feleséged?És akkor még neked áll feljebb a dolog.H hagytad volna,hogy menjen minden úgy,ahogy megbeszélték,most nem lenne ez a helyzet.
2014. nov. 8. 12:08
 22/62 anonim ***** válasza:
93%

És vajon anyu mit szól a dologhoz? Őt bántotta? Lehet, hogy tudott is erről, nem?

Szerintem hiba volt ott, az események közben, már a barátnő felkérése után észrevehető jeleket adni a fiúnak, akkor már csak rontott a helyzeten.

2014. nov. 8. 12:35
 23/62 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nincs igazad kérdező.

A tánc a lánynak lett ígérve, te belepofiztál, miközben ezt hadd döntse el a felkérő. Tehát ne te döntsd már el, hogy ki kivel táncoljon.

Anyuka véleményéről amúgy szó se esett, lehet nem zavarta, hogy a szerelmesek akartak volna először táncolni.

Meg most nem azért, de gondolom a lány már várta a táncot, meg is lett beszélve, hogy vele táncol a fiú, ez egy tök szép emlék lett volna akármerre is viszi őket az útjuk, miért kellett volna udvariasan átadnia a lehetőséget az anyukának, ha meg volt beszélve, neki ajánlották fel, és örült is neki?

2014. nov. 8. 12:37
 24/62 anonim ***** válasza:
72%

Igen Kérdező, te vagy a hibás... tudod, a gyereknek egyszer van az életben szalagavatója... és annak a gyerekről kellene szólnia, nem arról, hogy te az adott helyzetben mit gondolsz vagy mit nem gondolsz helyesnek... ott hozzá kellene alkalmazkodni... és neked sikerült tönkretenned a jelek szerint...

(de nem vagy egyedüli példány, az én szüleim is l-qrták az enyém anno harminc éve, nekik is fontosabb volt a "mi szokás és mi nem" mint az, hogy a gyerekük jól érezze magát... erre úgy tűnik, nagy hajlama van a szülők egy részének)

2014. nov. 8. 12:42
 25/62 anonim ***** válasza:
20%
szerintem teljesen igazad van, a hölgyike meg egy neveletlen kis liba.
2014. nov. 8. 12:44
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
Ezt otthon kellet volna előre megbeszélni, eldönteni. De mivel ti nem, csak a gyerekek tudták előre a forgatókönyvet,és már el is terveztek valamit, ott helyben kár volt beleszólni.
2014. nov. 8. 12:53
 27/62 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem sincs igazad. Hagy döntse már el a gyerek, kivel akar először táncolni. Nálunk nem is szokás szülővel táncolni. Ha fiú lettem volna én is biztos a barátnőmet kértem volna fel, főleg ha neki ígértem.
2014. nov. 8. 12:57
 28/62 anonim ***** válasza:
83%

Atyaég, micsoda felesleges szarkavarás.

Hadd vigye táncolni azt először, akit akar.

2014. nov. 8. 12:59
 29/62 anonim ***** válasza:
88%

Remélem nagyon büszke vagy magadra. Sikerült szétbarmoli egy olyan pillanatot ami nagyon fontos egy lány életében. Nem azért mert biztos örökre együtt lesznek, hanem mert ez egy olyan különleges emlék lehetett volna, amire mindig mosolyogva emlékezne vissza.

Nekem még kicsi a fiam. De ha egyszer eljutunk idáig, nagyon nem az fog érdekelni, hogy mi az illem, hanem hogy akit szeretek, az egy szép emlékkel gazdagodjon.

2014. nov. 8. 13:55
 30/62 anonim ***** válasza:
18%

Egy lány életében legyen különleges emlék a saját szalagavatója.

Továbbra is tartom a véleményemet, hogy az anyukát illett volna felkérni, a "tiéd az első tánc drágám" pedig a hivatalos programot követő bulira vonatkozik...

2014. nov. 8. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!