Anya kap gyerektartast apatol de elkolti. Mit tegyek?
kedves 32-es! az az édesanya mikor teherbe esett nem tudta h ilyen hálátlan gyereket nevel majd fel. és akkor lehet h épp a párjával nagyban dúlt a szerelem,ő pedig nem akarta elveteni a gyereket,ami érthetőhiszen megőlt volna egy életet! biztos örömmel várták azt a kis jövevényt,aki ma egy követelödző szörnyeteg. az utód kell,akkor is ha szegénység van látod mégis felneveli,nem dobja nevelőszülőhöz,vagy INTÉZETBE! mert szereti..
már ne is haragudjatok,de én nem fogom védeni ezt a gyereket,mert neki kéne felnőni,és az anya szerint nem nevelné rosszul,nem hiszem h kiabál vele,csak ha már nagyon ideges,de az is csak a sok gond miatt is,amit ez a kis mitugrász még tetéz is.
az meg h a nyomor szélén allnák,akkor meg nem arról panaszkodna h nem tud moziba menni!
#45, nekem is ez volt a benyomásom. De társadalmi kórképnek megteszi.
És ezek mind szülnek és szaporodnak, és újratermelik magukat. Menekülhetnékem támadt. :D
Kedves janka nénivel én is egyetértek! amint látjátok a kérdező nem túl sokat ír magáról,ebből is látszik ha túl sokat irna rájönne,tényleg szégyelnie kéne magát azért,h MINDENE megvan,de ő még panaszkodik. a többi már extra. ezt az extrát már nem sokan engedhetik meg maguknak főleg ha vki munkanélüli,és alig 30E ft-ból kell megélnie. majd rájön a kérdező h ezért nem a KEDVES SAJNÁLATOS anyukát kell hibáztatni,hanem a kormányt.
janka néni utolso bekezdése is igaz. mai vilagban én is félek gyereket,szülni,dehát az várható h senkinek nem lesz gondtalan élete,mert egy gyerek sok költséggel jár.
és lehet nem a kérdező anyja akart elválni csak épp a drága apuka megcsalta,vagy lelépett egy fiatalabb ribivel. csak erről a kis gyerek kérdező nem tud,mert nemis érdekli mi van az anyja lelki életével,amivel ezek szerint senki nem foglalkozik,ha pasi nincs, ez a gyerek meg pláne nem,mert magával fogllkozik.
az h másokat irigyelsz. hát gratulálok,te se látsz bele mások életébe,ezeknek a gyerekenke lehet megvan mindenük,és meg lesz,AMI NEKED SOHA,de a szüleik annyit dolgoznak,h annyit se törödnek velük,mint veled törödne anyukád!
Anyuka lelki életének puszikálása nem várható el egy gyerektől, meg senkitől, akivel szemben anyuka nem teszi a kötelességét.
Anyuka kötelessége az lenne, hogy a társadalom számára hasznos lénnyé formálja a nevezett porontyot. Anyuka ezzel csúnyán le van maradva. Anyuka szégyellje magát. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!