Bunkóság lenne pénzt kérni?
A szüleim meghívtak engem és a vőlegényem haza karácsonyra. Mi külföldön élünk, és nem megy túl jól. Anyuék nem tudom, honnan tettek szert pénzre ilyen hirtelen, de felajánlották, hogy kifizetik nekem a jegyet (30 000Ft), kapok új szemüveget (másik 30 000Ft), és ruhákat is, csak látogassunk haza mindketten.
Én nagyon szeretnék, de a vőlegényem mondta, hogy nincs még csak felesleges 30 000Ft-nk se az ő jegyére, valamint csak 3 nap szabadnapja van a kurzusról, ahová jár (dec. 24, 25, 26 + a hétvége), nem érné meg ennyire elutazni.
Egy nap az út oda, egy másik nap haza.
Egyedül nem mehetek, nem szeretném, ha magányosan töltené a karácsonyt, meg ő sem lenne nyugodt, ha nekivágnék a nagyvilágnak.
Bunkóság lenne megkérni anyát, tudna e nekünk utalni némi pénzt?
Természetesen nem az egészet, csak olyan 10-15 ezret.
Bocs, de mi értelmen van külföldön élni, ha ennyire csórók vagytok??!
Amúgy ha egy évben egyszer, ráadásul karácsonykor sem ér nektek ennyit a család, akkor ott már nagy bajok vannak!
Miért olyan fontos, hogy most menj haza hozzájuk?Tudom Karácsony és biztos rég láttad őket,de nem lenne jobb,ha inkább félretennétek a pénzt,és amint lesz elég pénzetek és szabadságotok hazautazni,akkor jönnétek?
Én olyan boldog lennék,ha lenne vőlegényem, hogy biztos inkább vele tölteném a karácsonyt,mint a szülőkkel,akikkel kb 20-on x karácsonyt töltöttem már.
Képzeld el, kedves kötekedő, mindkettőnknek volt munkája, ugyanannál a cégnél, de pár hónapja becsődölt.
A vőlegényem most beiratkozott egy iskolába (pedig már van egy diplomája), én meg munkát keresek, és otthonról dolgozom.
Nem nagyzolásból költöztem külföldre, hanem hogy együtt élhessünk.
Mire mennénk vele, ha hazaköltöznék?
Mondom, hogy dolgoztunk, mit nem lehet ezen felfogni?
Nem eltartatni jöttem magam, és nem azért vagyok a párommal, mert "hú de izgi, külföldi", hanem azért, aki.
Külföldön se tesznek minden a s*gged alá, de látom, az otthoniak ezt nem tudják még csak elképzelni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!