Bunkóság lenne pénzt kérni?
A szüleim meghívtak engem és a vőlegényem haza karácsonyra. Mi külföldön élünk, és nem megy túl jól. Anyuék nem tudom, honnan tettek szert pénzre ilyen hirtelen, de felajánlották, hogy kifizetik nekem a jegyet (30 000Ft), kapok új szemüveget (másik 30 000Ft), és ruhákat is, csak látogassunk haza mindketten.
Én nagyon szeretnék, de a vőlegényem mondta, hogy nincs még csak felesleges 30 000Ft-nk se az ő jegyére, valamint csak 3 nap szabadnapja van a kurzusról, ahová jár (dec. 24, 25, 26 + a hétvége), nem érné meg ennyire elutazni.
Egy nap az út oda, egy másik nap haza.
Egyedül nem mehetek, nem szeretném, ha magányosan töltené a karácsonyt, meg ő sem lenne nyugodt, ha nekivágnék a nagyvilágnak.
Bunkóság lenne megkérni anyát, tudna e nekünk utalni némi pénzt?
Természetesen nem az egészet, csak olyan 10-15 ezret.
Nem nincs kedvünk, hanem nincs pénzünk.Kedvünk nagyon is lenne.
Nem repülőjegy, az ennyiből nem jönne ki, csak buszjegy. 12 óra az út.
Esetleg ha a hiányzó összeget kölcsönbe kérnétek?
Ha jobban álltok, akkor meg visszafizetnétek a szüleidnek.
Mi az, hogy tessék hazajönni végleg?
A párom külföldi, nem tud magyarul, mi a jó fenét csinálnánk otthon? Eszünkben sincs hazamenni.
Majd jobb lesz idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!