Valószínűleg aranyékszert (gyűrűt, nyaklácot) fogok kapni a a ballagásomra a rokonoktól. Én viszont nem szeretem az aranyat. Hogy mondjam meg, hogy inkább pénzt kérnék? Bunkóság lenne pénzt kérni? 14/l
anyukádnak mondd,és majd ő továbbitja...
(nálam működött,én csak ezüstöt hordok,ugyhogy ballagásra kaptam egy bankszámlát,rajta pénzzel,aki amennyit rám szánt,arra utalta,plussz virág)
ez a divat, pénz pénz pénz.... sztem röhelyes...
amúgy mi annó ballagásra kaptunk virágot és ennyi, nm értem, hogy mire ez a nagy ajándékmánia. lassan a gyerekek olyanok mint a kutyák. már azt is ajándékkal kell jutalmazni, hogy iskolába jár...
Ha amúgy hordasz ezüst ékszert,akkor az apukád abban tud segíteni,hogy szól a rokonoknak,hogy aki ékszert szeretne venni neked,az fehéraranyat vegyen,ne sárgát,mert nem szereted.
Szerintem sem illik pénzt kérni,az más,ha maguktól azt adnak.
Amúgy a sárga aranyat én sem szeretem.
hát, ha te magad nem szoktál sűrűbben beszélgetni a rokonokkal, hogy esetleg tőled kérdezzenek rá mit is szeretnél, és apudra sem számíthatsz, hogy továbbítja kérdésnél a kívánságodat, akkor sajna nem tudsz mit tenni.
ebben az esetben ajándék lónak ne nézd a fogát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!