Valószínűleg aranyékszert (gyűrűt, nyaklácot) fogok kapni a a ballagásomra a rokonoktól. Én viszont nem szeretem az aranyat. Hogy mondjam meg, hogy inkább pénzt kérnék? Bunkóság lenne pénzt kérni? 14/l
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 20:01
11/14 anonim válasza:
szerintem simán mondd meg! nem dől össze a világ! én is megmondtam hogy nekem ilyenek ne vegyenek,és inkább kaptam hajvasat:)
12/14 anonim válasza:
Ne parázz ! Majd eladod valakinek , vagy leadod a zaciba :D
Vagy az is lehet hogy megteszik! Egy nyaklánc mindenkinek jól áll :)Én is utáltam mindig őket , most 3 van a nyakamban!
13/14 anonim válasza:
Szerintem nem bunkóság megmondani,hogy pénzt szeretnél,vagy azt a dolgot,amire vágysz és akkor dobják össze.Én is megmondtam az én ballagásomon,igaz nagyiktól kaptam gyűrűket,mert az szép emlék...Azóta is ott állnak a szekrényben(nem szeretem és kész)Így meg persze nem sok értelme volt megvenni...Ha viszont pénzt adtak volna,hamarabb jutottam volna oda,hogy meglegyen a jogsim....
14/14 anonim válasza:
14 éves vagy?milyen ballagás?az hogy 8ból 9be mész??arra AJÁNDÉKOT KAPSZ?lassan már az oviból is ballagsz!a ballagás az érettségi után van,és kész...nemhogy még AJÁNDÉKOT IS VÁLOGASS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!