Ciki lenne elhívni a ballagásomra igaz? Vagy szerintetek?
18éves lány vagyok, április végén ballagok a középsuliból:)
És meghívom a szüleimet, a keresztszüleimet, unokabátyámékat, nagymamámat, meg 1haveromat és a 2 bátyámat +a sógórnőimet, meg a pasimat.
DE. a pasimmal kb 1 hónaposak leszünk akkor, és ha addig bemutat az apjának, akkor az apjának is adjak meghívót, vagy inkább ne?
Amikor ballagásom volt,akkor mi is max 2 hónaposak voltunk...
szgény párom rögtön bele a közepébe,még neki is sok volt hogy mindenkit egyszerre megismerjen,ebéd után amikor mondtam hogy addig maradjon amig jól érzi magát,mondta hogy inkább értem jön és este menjünk valamerre kettesben:)
szüleit meg se hivtam,túl korai lett volna...diplomaosztón már ott voltak
Szerintem hívd el a barátodat, de a szüleit semmiképp. Még nincs túl sok közötök egymáshoz, szerintem meg is lepődnének rajta, és kényszernek éreznék, ha meghívnád őket.
Egy hónapos kapcsolatra szerintem még nagyon nem úgy gondolnak, mint ami végleges.. A diplomaosztódra már nyugodtan meghívhatod őket:)
ha jól értem, akkor kb most jöttetek össze.
honnan vagy benne biztos, hogy együtt is maradtok addig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!