Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez ilyen mertékben normális a...

Ez ilyen mertékben normális a szueimtől? 17/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok problémás, nem cigizek, nem pasizok, igazabol csak a barátoknak és a sulinak élek.. Én szeretek tanulni is, sőt mindig szoktam, viszont rólam tudni kell h elég nehezen tanulok, tehát egy szimpla 2anyagbol álló töri dolgozatra kell 2-2,5órát tanulnom hössze tudjak hozzni egy 3-ast. Sajnos.:( nagyon stresszes vagyok, tehát minden dolgozatom remegve szoktam elkezdeni. És ilyenkor van h elfelejtek dolgokat és be pánikolok és a doganak lőttek. Ezt tudják a szüleim is. Mégis minden nap nyaggatnak, és ha rossz jegyet hozok haza akkor elmondják h belőlem nem lesz semmi. Altalanosba 4-es tanuló voltam. Most 10.be 3-3.3 körül vagyok. Én megertem őket de ezzel nagy streszet okoznak .
2014. nov. 3. 17:56
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Einsteinnek is azt mondogatták, hogy nem lesz belőle semmi :)
2014. nov. 3. 18:53
 22/23 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. A privát kérdésedre válaszolva neten rá tudsz keresni. A tudatalatti programjaidat nagyon szépen meg tudod változtatni vele. Lehet hogy kisiskolásként valami meggyőzött téged hogy nehezen fogod fel az anyagot, és azóta is tudattalanul futtatod magadban ezt a programot. Lehet ovisként, vagy akár bilire szoktatáskor ...nem tudhatod. Ha megváltoztatod a fent nevezett módszerekkel ezt a beidegződést a tanulásban több sikerélményt érhetsz el.
2014. nov. 3. 19:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Értelek, nálunk ugyanez a helyzet. Én most szüleim tudta nélkül járok pszichológushoz, nálunk az egyetemen ez ingyenes, van is rá szükség. A cél, hogy megtanuljam kezelni a stresszes helyzeteket, hogy ne blokkoljak le, mikor meglátom a kérdést, vagy vizsgán kérdeznek bele vmibe. Autogén trainingnek hívják. Én csak most kezdtem, így nem tudok nyilatkozni róla, de többen dicsérték. Szüleiddel próbálj beszélni, de ha olyan beszűkültek, mint az enyémeim, akkor lehet őket meg kell kerülnöd. Nálunk még az autóvezetésből is probléma volt, apukám nagyon sokáig b*sztatott, hogy majd ő megmondja mikor mehetek vizsgázni, de béna vagyok, minek erőltetem... A végén a suli igazgatója hívta fel apámat, hogy fogja már be, mert miatta nem megy :D mind1, a lényeg, fontos, hogy megtanuld levezetni vhogy a stresszt, hogy a szüleid hülyeségei nem befolyásoljanak, hogy ne érezd tragédiának, ha csak egy hármast sikerül összeszedned.
2014. nov. 3. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!