Normális, hogy ennyire félt?
Én 17 éves vagyok. Ugyanez van.
De megbeszéltük. Néhaenged egy kicsit néha én engedek.
Mert félt. Annyi rosszat hallani, érthető.
Kicsit néha soknak érzem, de háromig számolok és nem mondok sértően véleményt Sosem.
Így elkerültük a vitákat.
És úgy érzem nem baj milyen, ő az én anyukám és imádom. :)
beszélj vele.
ez már túlféltés.
nem kéne ebből gondot csinálnia, hogy ha suli után beültök egy cukrászdába a barátnőiddel vagy beszélgettek valakinél.
mondd el neki, hogy neked kínos, hogy nem lehetsz velük iskola után, amikor mindenkinek megengedik, hogy menjenk valamerre.
mutasd be a barátnőidet. akkor lehet könnyebben engedne
Utolsó! Már sokszor mondtam neki, hogy ez nekem elég kellemetlen, de azt mondja, hogy más nem érdekli, hogy mással nem foglalkoznak, ha elengedik őket csak úgy.
A barátnőimet ismeri (sulin kívül nem nagyon vannak), már sokszor találkozott Velük.
A szülőnek joga van eldönteni, hogy a 14 éves kislányának milyen nevelést biztosítson.
Más szülő szerint az is rendben van, ha 15 évesek szexelnek, normális szülő pedig odafigyel és óvja a gyermekét. Te még kiskorú gyerek vagy.
Saját teret a szobádban tarthatsz.
Attól normális barátnő nem utál meg, ha anyukád félt. Hívd meg a barátaid magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!