Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem hagynak élni a szüleim!...

Nem hagynak élni a szüleim! Az apám nagyon félt, de ez normális?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem itthonról délbe és este fél 12-re értem haza. Apa már várt és rögtön nekem támadt, hogy hol a fenébe voltam egész nap. Leszögezném, hogy tudta hova mentem és hogy este fogok hazajönni, mégis nekem támadt.

21 éves vagyok, itthon élek, még egyetemre járok és nagyon zavar, hogy apa ennyire félt. Egyszerűen nem kapok már tőle levegőt.

Azt vágta a fejemhez, hogy amíg itt lakok és ő etet meg tart el addig azt csinálom amit ő mond és majd nézhetek ha nem enged el sehova. De könyörgöm 21 éves vagyok! Oké, hogy még nincs saját keresetem, de nem én kértem hogy anyám hozzon világra. Elvégre valakinek azért lesz gyereke, hogy gondoskodjon róla és megadja neki amit akar és támogassa és boldog életet adjon neki nem?

Vagy most én látom ennyire rosszul? Csak szerintem reagálta túl ezt? Az érzelmi zsarolás az, amit a legjobban utálok...

Tanácsokat, véleményeket szívesen olvasnék.

2014. aug. 1. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Gondolom te vagy Édesapádnak a pici lány. Ismerem ezt az érzést még mindig, pedig nem otthon lakom. :) Közben nem hívott, hogy megnyugodjon, hogy élsz e még?
2014. aug. 1. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Ez volt az első alkalom, hogy tovább elmaradtál?

Mert ha igen akkor még apukád fejében nem alakult ki, hogy felnőtt vagy, majd szépen hozzászokik. A szabadságodból ne engedj. Inkább menj el dolgozni.

2014. aug. 1. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez volt az első. Ezért is nem értem miért követtem el olyan nagy bűnt...
2014. aug. 1. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
25%

"Elvégre valakinek azért lesz gyereke, hogy gondoskodjon róla és megadja neki amit akar és támogassa és boldog életet adjon neki nem?"

A bökkenőt ebben a szemlélet módban látom.

Bizony vissza nyal a fagyi rendesen.

Ha te egy "gyereknek" tartod magad akiről 21 évesen még mindig "teljesen" a szüleidnek kell gondoskodnia, hogy mindent megkapj és ezáltal boldog légy.......stb

És te boldog vagy ebben a kiszolgáltatott helyzetben?

Minden egyes üdítődért, mozijegyedért,ruháidért ők dolgozzanak?

Javaslom sürgősen kezdjél magaddal valamit.

Menj el legalább a nyári szünetben dolgozni, tegyél be valamit te is a közösbe, és akkor majd másként fognak beszélgetni veled az élet nagy dolgairól.

Ha nem változtatsz, még 30 évesen is az ajtó előtt fognak várni, és jogosan!

2014. aug. 1. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tök normális apukád. Én ostorral ütnélek a helyében hogy addig k.rvá.kodsz este :D
2014. aug. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!