Mennyire normális hogy ezek után apám szemébe "r*bnc vagyok"?
Lehet, hogy nagyon (túlzottan) félt téged és ez most hülyén hangzik, de így jön ki belőle, viszont sok ember a saját hülyeségét, hibáját vagy amiért magával nincs megelégedve a másikra vetíti ki.
Anyuddal nem tudom milyen lehet a kapcsolatod, de neki szólhatnál, hogy ilyenkor kicsit ráparancsolhatna a faterra, hogy vegyen vissza magából.
(Nem értem miért lehet ilyen a faterod egyébként, de sok hasonló esetről hallottam már.)
Hát azt,h én 39 éves vagyok,de ezt átéltem én is a degenerált apám által,aki nem bírta elviselni,h felnősz.Ez van,ne foglalkozz vele,a szar begyöpösödött hülyével.
Nekem különösen gáz volt az apám,nyári szünetben is bezárt végig a lakásba,nehogy "k" legyek(szerinte),ez volt a demagógiája,mind a mai napig GYŰLÖLÖM,nehogy már majd te szemvedj amiatt,h ő egy önző féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!