Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális hogy ezek...

Mennyire normális hogy ezek után apám szemébe "r*bnc vagyok"?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok , nem vaalami fényes a kapcsolatunk dehát ezvan .. tegnap haza értem nyári gyakorlatról délben , irt unokatesóm hogy vigyem már le neki szikszóra az önéletrajzát , fél1kor levittem neki .. ott elkapott az eső szó szerint szétáztam .. egy fiú barátomnak írtam hogy hozzon nekem egy felsőt mert megfagyok .. hozott is aztán fél5re értem haza de közben anya telefonált hogyha esik az eső akkor majd unokatesómmal haza jövök autóval de inkább haza jöttem busszal , és amikor haza értem apám elkezdett velem veszekedni hogy én a sráccal ennyi idő alatt biztos lefeküdtem , ennyi erővel anyukám állítson ki engem a sarokra .. csak nálam okoz gondot hogy tegnap egész végig ezért sirtam és mais ? kajak ettől megfogok bolondulni , soha senki nem bántott meg így .. mitcsináljak ? jobb ha elköltözök nővéremnél ? anyukám az életem miatta tűrök szenvedek csak .. 17/L

2014. júl. 23. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nevess egyet (magadban) és kész, ne foglalkozz ezzel.
2014. júl. 23. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt vmi előzménye, amiért ezt feltételezhetné rólad? Nem igazán ismerjük a részleteket. Mert ezek alapján ez nem normális dolog. Az én szüleim ennyi idősen max azért aggódtak volna, hogy ennyi idő alatt tüdőgyulladást kapok, nem azon aggódtak volna, h pasikhoz mászkálok
2014. júl. 23. 20:27
 3/7 A kérdező kommentje:
szerintem csak annyi a baja velem hogy létezek .. esküszöm semmit nem csináltam
2014. júl. 23. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
mond neki h 2szer is megkurt, és sokkal nagyobb a szerszáma mint a tiéd...
2014. júl. 23. 20:37
 5/7 anonim válasza:

Lehet, hogy nagyon (túlzottan) félt téged és ez most hülyén hangzik, de így jön ki belőle, viszont sok ember a saját hülyeségét, hibáját vagy amiért magával nincs megelégedve a másikra vetíti ki.

Anyuddal nem tudom milyen lehet a kapcsolatod, de neki szólhatnál, hogy ilyenkor kicsit ráparancsolhatna a faterra, hogy vegyen vissza magából.

(Nem értem miért lehet ilyen a faterod egyébként, de sok hasonló esetről hallottam már.)

2014. júl. 23. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát azt,h én 39 éves vagyok,de ezt átéltem én is a degenerált apám által,aki nem bírta elviselni,h felnősz.Ez van,ne foglalkozz vele,a szar begyöpösödött hülyével.

Nekem különösen gáz volt az apám,nyári szünetben is bezárt végig a lakásba,nehogy "k" legyek(szerinte),ez volt a demagógiája,mind a mai napig GYŰLÖLÖM,nehogy már majd te szemvedj amiatt,h ő egy önző féreg.

2014. júl. 23. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
És ha lefeküdtél volna vele, akkor mivan? Biztos csak azért veszed komolyan, mert apukád mondta, de nem szabad. Sosem szabad a butaságokra figyelni. :)
2014. júl. 24. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!