Normális, hogy ezt csinálja az apám?
Figyelt kérdés
Nekünk egybe van a fürdőszoba a wc-vel és, ha bent vagyok és ülök a wc-n vagy épp zuhanyzok, esetleg fürödtem és törülközök vagy csak kezetmosok, teljesen mindegy apám szó nélkül bejön és nyugodtan megmossa a kezét vagy épp, amit akar ott. Mintha ott se lennék... Aztán meg kimegy tiszta idegesen, hogy mindig akkor vagyok ott, amikor ő akar bejönni (pedig igazán nem töltök sok időt a fürdőszobába, ha meg akkor akar kezetmosni, amikor én pisilek arról nem tehetek) Ha bekulcsolom az ajtót magam után mikor bemegyek , akkor üvölt.2014. júl. 30. 12:57
1/29 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok
2014. júl. 30. 12:57
2/29 anonim válasza:
Úgy látszik neki még a kicsi lánya vagy,és még nem tudatosult benne,hogy téged talán ez már zavar, nálunk is kb ekkortájt kezdődött,hogy zártuk a fürdőajtót,nehogy ránknyisson valaki.
3/29 anonim válasza:
Zár, retesz, odatolsz egy mázsás szekrényt az ajtó elé...
4/29 anonim válasza:
Jelezd neki, hogy nagylány vagy már, nem kisbaba, és zavar ha kopogás nélkül bemegy amikor éppen fürdöl!
Mondd meg neki, hogy kopogjon, és várja meg, amíg azt mondod "szabad!". Ha pedig véletlenül nyit be, és bemegy, akkor igenis mondja, hogy "elnézést" és vagy siessen, vagy menjen is ki. :)
nálunk kn így működik :)
6/29 A kérdező kommentje:
Itt semmi kopogás, és ha bejön, mint aki észre se vesz...
Nyugodtan elvégzi a dolgát, majd rámcsapja az ajtót..
2014. júl. 30. 13:09
7/29 A kérdező kommentje:
Van kulcs, ezzel nincs gond, de akkor ordít velem és elég ijesztő, félek bezárni
2014. júl. 30. 13:09
8/29 anonim válasza:
Rendszresen bezárod, ha benn vagy, idövel megszokja. MEg közben elmnodhatod neki, hogy nem vagy kisgyerek, hanem majdnem felnött nö, ezért vannak dolgok, amiket nem egy férfi jelenlétében akarsz elintézni.
9/29 anonim válasza:
zard be nyugodtan, jogod van hozza.
ha ordit, akkor ordits te is.
10/29 anonim válasza:
Azért van apádba valami beteges, amit ezzel az oltári tapintatlansággal akar leplezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!