Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy ezt csinálja...

Normális, hogy ezt csinálja az apám?

Figyelt kérdés
Nekünk egybe van a fürdőszoba a wc-vel és, ha bent vagyok és ülök a wc-n vagy épp zuhanyzok, esetleg fürödtem és törülközök vagy csak kezetmosok, teljesen mindegy apám szó nélkül bejön és nyugodtan megmossa a kezét vagy épp, amit akar ott. Mintha ott se lennék... Aztán meg kimegy tiszta idegesen, hogy mindig akkor vagyok ott, amikor ő akar bejönni (pedig igazán nem töltök sok időt a fürdőszobába, ha meg akkor akar kezetmosni, amikor én pisilek arról nem tehetek) Ha bekulcsolom az ajtót magam után mikor bemegyek , akkor üvölt.
2014. júl. 30. 12:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy nézegetne, ha arra gondolsz:D Csak ő mindig akkor ér haza munkából vagy akárhonnan mikor én bent vagyok és jön kezet mosni meg ilyenek és nem bír várni 2 percet. Volt már olyan, hogy megvolt és cserélem a betétem, de még az se zavarta akkor is csak úgy bejött én meg nem tudtam, hogy most hirtelen visszaüljek a wcre vagy intézzem el gyorsan?!..
2014. júl. 30. 13:31
 12/29 anonim ***** válasza:
32%
egy másik lehetőség: ne akkor fürödj amikor hazajön a munkából.
2014. júl. 30. 13:35
 13/29 anonim ***** válasza:
19%
Ennek van neve, pedofília. Szólj anyukádnak vagy a megfelelő szervezetekhez fordulj.
2014. júl. 30. 13:38
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normális, az ötéves fiamra se nyitok rá! Apád valószínű úgy gondolja, hogy "az ő házában" nehogy már alkalmazkodnia kelljen. Az enyém is ez a fajta. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni sajnos, azon kívül, hogy kiállsz magadért. Anyud nem tud segíteni? Rá is benyit?
2014. júl. 30. 13:39
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is zárd be az ajtót, és ha üvölt, akkor mondd meg neki: "Nézd, apa, már nem vagyok kislány, és zavar, ha bejössz, amikor itt vagyok, és ha nem zárom be, bejössz."

Ha nyitva hagyod az ajtót és az apád ilyen tapintatlan, akkor ez a helyzet sohasem fog megoldódni. Én is azt gondolom, hogy ha mindig bezárod, előbb-utóbb csak megunja az ordibálást.

2014. júl. 30. 13:40
 16/29 A kérdező kommentje:
Mindig máskor jön, meg máskor megy. Van, amikor délután 2kor hazaér, van amikor 5kor, van, hogy 8kor jön, van, hogy 10-11kor..sose tudom pontosan.
2014. júl. 30. 13:40
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
Kedves 13:38-as, ennek semmi köze a pedofíliához, kérlek, ne beszélj/irkálj hülyeségeket.
2014. júl. 30. 13:41
 18/29 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a baj, hogy nem tud alkalmazkodni! Nem csak ebben a helyzetben, hanem semmikor! Anyukámra csak akkor max, ha fürdik, mert ugye az anyát se zavarja. De ha wcn van , akkor nem. Csak én le vagyok sz@rva és ha én vagyok ott azzal nem foglalkozik
2014. júl. 30. 13:43
 19/29 anonim ***** válasza:
58%

Ennek a neve nem pedofilia.

Jó lenne tisztában lenni a fogalmakkal. 16 évesen már bőven nem serdületlen a lány.

Ez egyszerű tapintatlanság de mindkét oldalról.

Ha tudod mikor ér haza és használja a fürdőt, akkor intézd el a dolgaidat előtte/utána.

Esetleg egy nyugodt pillabatban megbeszelhetnéd vele, hogy ez téged kínosan érint.

2014. júl. 30. 13:45
 20/29 A kérdező kommentje:

Pontosan sose tudom, hogy mikor ér haza, ha mégis akkor nem szoktam bemenni.

De amúgy meg akkor is előfordulhat, hogy muszáj, ha pl. rámjön a hasmenés:D és azzal se foglalkozna

2014. júl. 30. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!