Idős fejjel félrelépett az apám. (közel 60 évesek) Történt a családotokban hasonló? Mit tanácsoltatok a szüleiteknek?
Természetesen anyám kiborult, amikor megtudta, mert lebukott. Aznap megkért, hogy hozzuk el magunkhoz, itt éjszakázott nálunk, próbáltunk átbeszélni mindent. Titokban lépett le, azt akarta, hogy apu aggódjon érte, persze hamar megtudta, hogy nálunk van, megkértem ,hogy másnap majd jöjjön el érte. A másnap elég kellemetlen volt mindenki számára, mert anyu innen nem tágított, míg meg nem beszélik, ráadásul azt is kérte, hogy legyek ott velük. Húhh hát elég ciki volt, mert itt aztán kiteregettek mindent. Persze mindegyik azt várta volna, hogy az Ő oldalára álljak, de nekem mindkettő egyformán a szülőm, elég nehéz volt igazságosnak maradni.
Tudom és látom jó ideje, hogy csak vannak egymás mellett, de mindegyik rá van szorulva a másikra. Apám háztartás szempontjából teljesen önállótlan, anyám rokkant nyugdíjas és beteges. Egyik sem lenne meg a másik nélkül. Apám beismerte a vétkét, de sosem hagyná el anyut, anyám öngyilkossággal is fenyegetőzött, de tudom ,hogy sosem tenné meg. Miután haza mentek, estefelé felhívtam őket, apu nem nagyon akart velem beszélni, szerintem szégyelli magát, anyu meg annyit mondott csak ,hogy minden rendben van, épp pizzát sütnek. Kicsit aggódom, én aztán jól ismerem a saját édesanyámat, nagyon fura, hogy ennyire nyugodt lett, mintha semmi nem történt volna, azóta nem is hívott. Most egyelőre nem akartam őket hívogatni, kérdezősködni, úgy éreztem ennek le kell ülepedni. Nem tudom, hogy kímélni akarnak-e, vagy tényleg letisztázódott.
Mindenképpen az ő dolguk, igen. Segítsd anyukádat, amiben csak lehet... ha lehetősége van, majd elválik, ha nincs, talán megbocsájt és tudnak egymás mellett élni békésen.
(Apámmal lehet nem állnék szóba)
Nemhogy örülnétek, hogy faternak volt egy jó éjszakája.
Nagyon éretlen anyukád, ha ennyire kiborult ettől. Mindenki ezt csinálja, most aláírom neked, hogy apukádnak sem ez volt az első.
Elvannak egymás mellett, változtatni úgy sem akarnak már, meg nem is tudnak, akkor meg mit kell balhézni.
Huh, de le fogtok pontozni! :D
" anyám rokkant nyugdíjas és beteges. Egyik sem lenne meg a másik nélkül"
Azért nézzük már apukád szemszögéből is!
60 évesen, még bőven lehetnek és valószínűleg vannak is házastársi igényei.
Lehet, hogy már egy évtizede nincsen köztük szex, de becsületére legyen mondva, továbbra is együtt maradt anyáddal.
Ha ez így igaz, akkor "megcsalásnak" sem tudnám nevezni a dolgot!!
Bocs!
Maradj ki belőle.
Nálunk faterom már kb 10. éve csalja anyámat. Fater teljesen abban a hitben van, hogy nagyon tutin intézi a dolgait és senki nem tud semmiről, aztán már vagy egy csomószor lebukott, csak nem dörgöljük az orra alá. Tudjuk ki a nője, meg mikor tűnik el csajozni. Sanszosan anyám is tudja, csak nem akar róla tudomást venni, vagy beletörődött. Ha ő nekik ez így "jó", akkor mi a fenénk szítsam a vitát?
A véleményem meg van a dologról, amit páromnak szoktam otthon kifejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!