Normális, hogy ezt csinálja az apám?
Figyelt kérdés
Nekünk egybe van a fürdőszoba a wc-vel és, ha bent vagyok és ülök a wc-n vagy épp zuhanyzok, esetleg fürödtem és törülközök vagy csak kezetmosok, teljesen mindegy apám szó nélkül bejön és nyugodtan megmossa a kezét vagy épp, amit akar ott. Mintha ott se lennék... Aztán meg kimegy tiszta idegesen, hogy mindig akkor vagyok ott, amikor ő akar bejönni (pedig igazán nem töltök sok időt a fürdőszobába, ha meg akkor akar kezetmosni, amikor én pisilek arról nem tehetek) Ha bekulcsolom az ajtót magam után mikor bemegyek , akkor üvölt.2014. júl. 30. 12:57
21/29 anonim válasza:
Egyszer kéne a lábára ejteni a véres betétet vagy a használt vécépapírt... Bár üvöltözés abból is lenne rendesen.
22/29 anonim válasza:
Fater detto ilyen. Azt mondja, ez az ő háza, ő bármikor bemehet ahova csak akar. Például volt, hogy rányitott a 24 éves hugomra és a vőlegényére szex közben. Mert hogy dél volt, ő meg be akart menni abba a szobába, ami hugomé... Se kopogás, se semmi. Magasívről tesz mindenkire, mert ő az atyaúristen. Ennyi.
23/29 anonim válasza:
Nem normális, egy önző, csak magára tekintettel lévő ember. Aztán majd csodálkozni fog, ha mindenki magára hagyja.
24/29 anonim válasza:
Zárd be az ajtót. Ha ordít, majd abbahagyja. Nem ordíthat egész nap, mert megfájdul a torka. Esetleg ha nagyon ordít, adj neki egy Xanaxot. Vagy kérdezd meg, szeretne-e beszélni róla.
25/29 anonim válasza:
Játszd el vele párszor te is, nyiss rá! :D
Majd megtudja milyen az :D
Csak lehet neked lenne kellemetlen a látottak után... :S xd
26/29 anonim válasza:
Nem lehetne a konyhában kezet mosnia?
27/29 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy rányitottam (hozzáteszem VÉLETLENÜL). Azthittem agyonüt utána:D
2014. júl. 30. 15:34
28/29 anonim válasza:
Az enyém is ugyanilyen. Nem zavarta hány éves vagyok, 3 éves koromtól 20 éves koromig simán rám nyitott.
Egy ideig próbáltam vele megértetni, anyu is próbálta, de miután nem vezetett eredményhez, hagytuk a fenébe.
Érdekesmód, csak akkor nyitott be, ha bezártam. Zuhanyzáskor néha már csak be szoktam hajtani az ajtót, olyankor egyből nem volt sürgős intéznivalója a fürdőszobában.
29/29 anonim válasza:
Elvileg normális, de apának nem tűnt fel, hogy kamasz lány-nő lettél, és már ez zavar téged, próbáld meg megértetni vele, v. anyán keresztül talán könyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!