Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez ilyen mertékben normális a...

Ez ilyen mertékben normális a szueimtől? 17/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok problémás, nem cigizek, nem pasizok, igazabol csak a barátoknak és a sulinak élek.. Én szeretek tanulni is, sőt mindig szoktam, viszont rólam tudni kell h elég nehezen tanulok, tehát egy szimpla 2anyagbol álló töri dolgozatra kell 2-2,5órát tanulnom hössze tudjak hozzni egy 3-ast. Sajnos.:( nagyon stresszes vagyok, tehát minden dolgozatom remegve szoktam elkezdeni. És ilyenkor van h elfelejtek dolgokat és be pánikolok és a doganak lőttek. Ezt tudják a szüleim is. Mégis minden nap nyaggatnak, és ha rossz jegyet hozok haza akkor elmondják h belőlem nem lesz semmi. Altalanosba 4-es tanuló voltam. Most 10.be 3-3.3 körül vagyok. Én megertem őket de ezzel nagy streszet okoznak .
2014. nov. 3. 17:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk is így volt, kivéve törin, ahol 60%-tól és csak 90%-tól ötös. Ennek ellenére az osztályban max. 5 ember volt rendszeres kettes, hármas töriből.
2014. nov. 3. 18:18
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
nem azert tanulsz hogy anyad mutogassa a jegyeidet barkinek is. Azert tanulsz hogy megertsd a vilagot, megszeresd azt a biztonsagot amit a tudas ad. Azert tanulsz hogy fejlodj, hogy segits onmagadon es masokon, hogy egy biztonsagosabb vilagban elj es biztonsagban erezd magad is. Feldolgozd a mindennapi pillanataidat, megertsd oket. EZERT TANULSZ! NEM A JEGYERT VAGY A DIMPLOMAERT!
2014. nov. 3. 18:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Jó.akkor bennem van a hiba h nem tudok megfelelni az elvárásoknak!
2014. nov. 3. 18:20
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

Ha nehezedre esik a tanulas akkor segitsenek. Szerettessek meg veled, adjanak ertelmet mindannak amit tanulsz. Magyarazzak el miert fontos, nyilatkozzanak pozitivan a dologrol. Nem kell bizonyits senkinek sem!

Hany meg hany embert latok akik 10 evet eltoltenek egy tanintezmeny keretei kozott es az osztonos kivancsisaguktol megtortve, elfordulva a tanulastol, rossz tapasztalatokkal vegzik el azon tanintezmenyeket, ahol MINDEN fontos volt csak a tudas es az abban rejlo hihetetlenul erdekes es hasznos informacio nem.

2014. nov. 3. 18:23
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
De nincsenek elvarasok! NINCSENEK! Egy EGYEDULALLO ELOLENY VAGY AKI AZERT TANUL HOGY NAGYOBB BIZTONSAGOT TALALJON AZ ELETBEN, hogy megertse a tarsadalmat es az embereket es ONMAGAT! EZERT TANULSZ! Onmagadnak tanulsz! Senkinek semmi koze! Az aki neked JEGYET ad, az aki BOLCSKODOZIK A JEGGYEL azok mind bunkok! SEMMI KOZUK AZ EGESZHEZ!
2014. nov. 3. 18:25
 16/23 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el az egeszen. Te egy Kulonallo leny vagy. BARMIT tanulsz csakis TE fogod felhasznalni. Barmit ismersz meg a vilagbol csakis NEKED lesz hasznos. Barmilyen kepesseget fogsz elsajatitani csakis TE fogod annak hasznat venni. Akkor KIK ezek a szemelyek hogy betegyenek a te tudasszeretetednek? Kik ok hogy kenyszeritsenek teged barmire is? Elbasszak az eleted tiszta potyara. Megerteni a vilagot egy nagyszeru, hasznos dolog. Ezeknek az embereknek nem szabad beleavatkozniuk a te termeszetes fejlodesedbe! Lehetnek ok a szuleid, tanaraid vagy barkik. EGGYETLEN dolguk lenne csupan: a te kivancsisagodat apolni, es megvalaszolni a kerdeseidet!!!
2014. nov. 3. 18:28
 17/23 anonim ***** válasza:
10%

Szakközépben nem tudsz 3,4-nél jobbat? Meg 50%-tól 2-es? Hát, ne haragudj, de tanulni kéne, nem picsogni.

Nálunk 80%-tól volt 2-es, és szintúgy vidéki szakközép, mondván, hogy érettségin hármasnál rosszabbat ne nagyon kapjunk.

Ha pedig egy dogától pánikolsz, akkor keress szakembert, mert érettségin meg fogsz hlyülni!

2014. nov. 3. 18:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha ők is így lát látnak a dolgokat, persze ők is jót akarjak nekem. De mellé még egy csomo streszt hallmoznak rám. Amit már nem tudok kezelni.
2014. nov. 3. 18:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Ad szakmát a szakközép? Szeretnél benne dolgozni? El lehet vele helyezkedni?

Ha jó leszel a munkádban soha senki meg nem kérdezi, hányas volt tizedikben a töridoga, de azt sem hányas a végbizonyítványod.

Ha tisztességes megbízható munkaerő leszel , és jó munkatárs, akkor minden oké. Ha lógós, munkát másra tolós, hanyag stb. leszel,hiába mutogatsz kitűnő bizonyítványt, senkit se érdekelnek majd az ötöseid.

A stresszre jó a rendszeres mozgás: kocogás, kutyasétáltatás, tánc, rendes napirend, elegendő pihenés.

mondd meg finoman anyuéknak, hogy ne ijesztgessenek, izgulsz eléggé magadtól is.

Ja és anyudnak igaza van, ha szépít a jegyeiden, nehogy már idegenek csámcsogjanak rajta, semmi közük hozzá.

Tudok olyat, aki a bizonyítványt firtató szomszédnak azt mondta, háát, volt három négyese.(csak azt nem tette hozzá, hogy a többi meg gyengébb) Így Mari néninek nem volt miről pletykálni, mert azt hitte, a többi mind ötös.

2014. nov. 3. 18:31
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem leszek rossz munkaerő :DD
2014. nov. 3. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!