Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez ilyen mertékben normális a...

Ez ilyen mertékben normális a szueimtől? 17/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok problémás, nem cigizek, nem pasizok, igazabol csak a barátoknak és a sulinak élek.. Én szeretek tanulni is, sőt mindig szoktam, viszont rólam tudni kell h elég nehezen tanulok, tehát egy szimpla 2anyagbol álló töri dolgozatra kell 2-2,5órát tanulnom hössze tudjak hozzni egy 3-ast. Sajnos.:( nagyon stresszes vagyok, tehát minden dolgozatom remegve szoktam elkezdeni. És ilyenkor van h elfelejtek dolgokat és be pánikolok és a doganak lőttek. Ezt tudják a szüleim is. Mégis minden nap nyaggatnak, és ha rossz jegyet hozok haza akkor elmondják h belőlem nem lesz semmi. Altalanosba 4-es tanuló voltam. Most 10.be 3-3.3 körül vagyok. Én megertem őket de ezzel nagy streszet okoznak .
2014. nov. 3. 17:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem ertem miert kell oly nagyon bizonyittanod... A tanulast szeretni kell, a kivancsisag kell az infoirmacio megszerzesere adja az erot es a motivaciot, nam a kenyszer, a megfeleles es az osztalyozas (masokkal valo osszehasonlitas).
2014. nov. 3. 18:01
 2/23 anonim ***** válasza:
32%

Ők az általuk ismert legjobb módszerrel próbálnak téged ösztönözni. Örülj neki hogy nem sz.rnak a fejedre, és fontos nekik a tanulmányi eredményed.

Stresszkezelésre és a tanulmányaid javítására próbáld meg a theta healinget vagy a kinezológiát! Nagyon jó a villámtanulási módszer az agykontrollból is.

2014. nov. 3. 18:04
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
ha elerik azt hogy szeretsz majd uj dolgokat megerteni, kivancsi leszel az eletre akkor egy eleten at fogod magadba szivni az informaciot. De ha elhitetik veled hogy a tanulas/tudas az egy kenyszeru dolog, megfeleleni es masokkal valo versengesre van akkor egy eletre megmergezhetik a termeszetes kivancsisagodat. Es rossz dolgokkal fogod asszocialni azt.
2014. nov. 3. 18:05
 4/23 A kérdező kommentje:
Anya szégyelli a tavalyi átlagomat is, mert 9.ben 3,5 voltam és anya mindenkinek a szemem láttára azt hazudja h 4-es voltam.
2014. nov. 3. 18:05
 5/23 anonim ***** válasza:
36%

Azért a 3-3,3 átlag kevés.

Korrepetálásra kéne járnod.

2014. nov. 3. 18:12
 6/23 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem mindegy, hogy milyen iskolába jársz, de gondolom nem elit gimibe, ahol küzdeni kell a hármasért. Én egy vidéki városi gimnáziumba jártam, (de azért nem volt gyenge, a többségnek jó alapot adott a továbbtanuláshoz) nálunk csak annak volt ilyen gyenge átlaga, aki magasról tett a tanulásra. Ha te szorgalmas és szeretsz amúgy tanulni, akkor elhiszem, hogy a szüleid kicsit csalódottak, hogy nem vagy túl jó eszű. Vagy az nem lehetséges, hogy rossz módszerrel tanulsz? Vagy azt hiszed, hogy tanulsz, közben meg olvasgatod csak és ábrándozol, zenét hallgatsz?
2014. nov. 3. 18:13
 7/23 A kérdező kommentje:
Kevés egy szakközépbe?
2014. nov. 3. 18:14
 8/23 A kérdező kommentje:
Hát eléggé kozdeni kell a 3-sért. Nálunk 50%-tol 2-es.
2014. nov. 3. 18:16
 9/23 A kérdező kommentje:
Amikor tanulok akkor csak arra szoktam koncentrálni.
2014. nov. 3. 18:18
 10/23 anonim ***** válasza:
31%

Amyad menjen es tanuljon omaga, aztan bolcsokodozzon a SAJAT jegyeivel. A fenebe!!!

NINCS FONTOSABB NALLAD! A l*tor apam is elb***ta az egesz fiatalkoromat mert olyan higagyu tudatlan falusi volt aki semmit nem tudott meg onmagarol sem nemhogy masrol. Csak mindig masnak bolcskodozni, megvivni minden kib****tt harcot BARKIVEL (a sajat gyermekeivel szemben is).

2014. nov. 3. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!