Miért lett ilyen hanyag a 17 éves lányom? Nem ezt látta tőlünk.
19/20, úgy bírom, mikor jönnek ezzel, hogy a zseni átlát a káoszon.Hát sztem ez nem zseniség, hanem igénytelenség, de mindegy.Az mondjuk megint más, ha csak rumli van, de ha kosz is, meg büdös is, hát akkor kösz az ilyen zseniket.
Kérdező, nyugi, majd kinövi a lányod.Én is pont ugyanilyen voltam, nálam is berohadt a kaja a szekrénybe, minden tiszta retek volt, meg rumli :-) Anyukámék teljesen ki voltak akadva, mert ők is rendszeretők.Most 28 éves vagyok, és teljesen megfordult a kocka, már én is allergiás vagyok rá, ha nincs itthon rend.Sose hittem volna, hogy egyszer ilyen leszek :-) Szóval nyugi, ez majd elmúlik :-) Kamaszbetegség :-)
Hogy viselik a szüleim? Szerintem beletörődtek, mondják, hogy takatítsak a szobámba stb...de úgyis akkor csinálom, amikor kedvem tartja. Szerintem ők rájöttek, hogy ez olyan korszak, amikor hagyni kell békén. Nem vagyok rossz gyerek, nem cigizek, nem alkoholizálok, nem járok bulizni, most pasim sincs, átlagba jól tanulok. Ez az egész rendetlen dolog csak van, elmúlik, de most kb nem igazán érdekel semmi, foglalkoztat, hogy mi lesz az életemmel, hogy milyen az emberiség, hogy a társadalom kirekesztő. Ezek szoktam gondolkozni... És lehet hülyén hangzik, de nekem az a rendetlensga szobámba most kell, én se tudom megmagyarázni. Néha rámjön s kitakarítom csillogósra, úgy hogy nem mondja senki, tehát kedves szülő nekem az a véleményem, hogy hagyjátok a gyerekeiteket kibontakozni, ez nem tart örökkék. Valamint támogassátok mimdenbe. Ja s mielőtt valaki mondaná a netfüggőséget, annak mondom, hogy nem vagyok az, naponta max 2 órát szoktam, de inkább egyet...annyira az internet se vonz mostanába, az utóbbi fél évbe 35 könyvet olvastam ki...komolyan nem tudom mi folyik itt :)) saját magamon lepődök meg. Na szóval, szerintem hagyjátok a gyereket élni, lesz valahogy.
17/L
Ugyancsak a 17 éves.
Milyen programokra hívod? Szerintem, ha vásárolni viszed, akkor elmenne. Szerintem tegyél úgy mintha az lenne, amit ő szeretne. Valahogy úgy vezesd be a közös programot is. Tudod mit kéne még? Kérd a segítségét néha, pl olyanba amibe te nem nagyon értesz, mondjuk esetleg számítógép, internet, ha értesz is hozzá, akkor is biztos van olyan, amit nem tudsz. Éreztesd vele, hogy fontos. Nem kell nagyon, csak egy kicsit, érezni fogja, igaz, beszélni róla lehet nem. :)
Egy tanács: csak azt a ruhát mosd ki, amit ő berak a szennyesbe. Semmiképp ne te pakolj nála! Máskülönben ezzel vissza fog élni.
Lehet, hogy történt valami, amit veled nem szívesen oszt meg. Egy eddig rendes lánnyal, - ha ekkora pálfordulást tapasztalsz -, biztos történt valami.
És nem lát át a káoszon a zseni, csak azt hiszi. Kértünk unokahúgomtól egy cetlit, amire telefonszámot írt fel, és azóta is keresi. Pedig ő is szívesen hangoztatja ezt az adu ászt, védve a putriját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!