Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lett ilyen hanyag a 17...

Miért lett ilyen hanyag a 17 éves lányom? Nem ezt látta tőlünk.

Figyelt kérdés
Mostanában mindent széthagy,eldobál ahelyett hogy kidobná a szemetesbe.A szobájába be se lehet menni mert szana-szét vannak dobálva a ruhái,könyvei,füzetei,ágyneműje,2 hetes romlott pizza,üres üvegek stb.Olyan büdös van hogy nem lehet megmaradni de nem venné a fáradtságot hogy ki takarítson vagy legalább szellőztetne.Egész nap a számítógép előtt ül és játszik,ha veszi a fáradtságot a kisasszony és ki jön enni akkor se pakol el maga után hanem ott hagyja az asztal közepén.Ha este kimegy inni egy pohár tejet inkább beleiszik a dobozba de nem teszi vissza a hűtőbe.Szalámit is kiveszi a hűtőből eszik 2 szeletet és ott hagyja.Volt olyan hogy 3 napig nem fürdött csak befújta magát sprével.Hiába beszélek neki szépen vagy ordítok vele semmiből nem ért csak bezárkózik a szobájába és gépezik meg alszik.Mit csinálhatnék vele?Már az idegeimre megy teljesen hogy hiába beszélek hozzá nem hall meg semmit.Ha nem mosnám a ruháit fel sem tudna öltözni bár szerintem már az se érdekelné inkább meztelen lenne minthogy berakja a mosógépbe a ruháját.

2014. nov. 1. 23:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
53%
Depresszió.
2014. nov. 1. 23:37
 2/36 anonim ***** válasza:
55%

Kezet foghatunk.

Mintha az én lányomról lenne szó... engem is kiborít

2014. nov. 1. 23:38
 3/36 anonim ***** válasza:
48%
Lázadó korszak, majd túl lesz rajta. Addig köss vele valami egyességet. Pl a renddel arányosan kap zsebpénzt, vagy valami. Az ordítással semmire se mész, csak jobban bezárkózik.
2014. nov. 1. 23:38
 4/36 anonim ***** válasza:
76%
én sem értem mi van velem,de néha én is ilyen vagyok. bár én csak a szobámban hagyok mindent szanaszét,de velem is van hogy egésznap gépezek,fürdeni sincs kedvem,meg ilyesmi. :S szerintem azért van mert a suliban leszívják az agyunkat,utána meg este,hétvégén,meg szünetben zombi módon próbáljuk azt kiheverni,kipihenni. ilyenkor ha anya veszekszik velem akkor még rosszabb lesz,mert az is csak felidegesít és fáraszt. lehet nem a suli az oka,csak alapból fárasztó a kamaszkor,vagy lusták vagyunk, de én úgy érzem főként akkor jön ez elő ha le vagyok terhelve :S 17/L
2014. nov. 1. 23:44
 5/36 anonim ***** válasza:
79%
kompomisszum, szerintem is
2014. nov. 1. 23:46
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, és nagyjából ebben a korban velem is voltak hasonló dolgok. Azaz velem inkább később, amikor már egyetemre mentem, és Pestre költöztem. De azért van egy határ szerintem. Az egy dolog, hogy a ruháit nem pakolja el maga után, meg az üres üvegeket nem dobja ki. Az viszont egy másik, amikor a bontott tejet az asztalon hagyja megromlani. Azért ilyet nem csináltam volna... Elég lenne ezt a párat a fejébe verni valahogyan szerintem, a szimpla rendetlenségről meg majd leszokik idővel. Legkésőbb akkor, amikor elkezd majd udvarolni neki valaki. :)
2014. nov. 1. 23:51
 7/36 anonim ***** válasza:
19%
Betölti a 18 at akkor ki kell rakni a lakásból éljen meg ahogy tud mennyen albérletbe majd megtanulja a kisasszony hogy nem pazarolja a kaját + rendet rak
2014. nov. 2. 00:04
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen vagyok majdnem. Nem tudom miért van ez, nem ilyen voltam. Lehet csak ez a korszak...

17/L

2014. nov. 2. 00:07
 9/36 A kérdező kommentje:

Jesszus dehogy rakom ki...

Ezek szerint nem vagyunk egyedül a problémaval.Remélem nem tart sokáig ez a korszak nála mert őrület amit csinál.Megpróbálom ezt a zsebpénzes dolgot hátha.Lányok akik írtatok a ti szüleitek hogy viselik?

2014. nov. 2. 00:44
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém elég nehezen, de szerintem már beletörődött. Megegyeztünk, a saját szobámban úgy kupizok ahogy akarok, cserébe "kint" segítsek rendet tartani.
2014. nov. 2. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!