"011-ben derült ki, hogy a nagyobbik kislányom férje megkárosította a családot. Ekkor úgy tünt a lányom elválik a párjától. A Lányom nem nekünk hisz, a párja mellé állt és minket tart ellenségnek. Hogyan kaphatjuk vissza a lányunkat?
Ha már a lányod úgy sem szól hozzátok, akkor tegyétek meg a vőd ellen a megfelelő jogi lépéseket. Jelentsétek fel. Ezen felül menjenek a saját lakásukba lakni, ne rajtad élősködjenek. Tedd ki őket a saját kéglidből. Akkor majd lesz miért haragudni.
Talán az eljárás végére majd rájön a lányod, mekkora szemét a férje.
#3: te ennyire idióta vagy, hogy nem tudsz olvasni, csak közhelyeket szajkózni?
Lenyúlt a vő egy rakat pénzt (20 milla) a kérdezőtől.
Ugyan miért is kellene nekem képben lennem? Leírtam, hogy a kérdésben írtak alapján mit gondolok a dologról, de NEKEM nem is kell tisztában lennem a részletekkel.
Az üzenet küldője: Bulyáki Lajos
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 09:01
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: "011-ben derült ki, hogy a nagyobbik kislányom férje megkárosította a családot. Ekkor úgy tünt a lányom elválik a párjától. A Lányom nem nekünk hisz, a párja mellé állt és minket tart ellenségnek. Hogyan kaphatjuk vissza a lányunkat?
"A kislányotok fiatalkorú? Mert ha nem, jó lenne már leszakadnotok róla... és most teljesen függetlenül attól, hogy a csalással kapcsolatban igazatok.."
Az üzenet témája: Móni
Az üzenet szövege: Sajnos "önnek fogalma sinccs a részletekről" egyáltalán nincs képben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!