Miért lett ilyen hanyag a 17 éves lányom? Nem ezt látta tőlünk.
Depressziós.
Helyesen: nem veszi a fáradságot.
Az en szuleim rendesek, sokat dolgoznak, de van ram idejuk, es szeretjuk is egymast. En viszont lusta vagyok, celtalan, egesz nap itthon uloka gep elott vagy alszok. Barataim nem igazan vannak, es ismerkedni sem szeretek. A szuleimmel csak aktiv kamaszkorban kaptam ossze nrha 15-17, de azota igyekszem kevesebb gondot akasztani a nyakukba.
Kiskoromban aktiv voltam, szorgalmas jo tanulo, es konnyen baratkozo. Megis sokat csufoltak, sokat voltam egyedul, az elso baratnom pedig megcsalt azota nem volt tobb.
A lenyeg az hogy nagyon sok csaladon kivuli tenyezo miatt is megvaltozhat a lanyod. Probalj meg beszelni vele, hatha elmondja mi a gondja. De ne aggodj, 19-20 eves korara, amennyi en is vagyok, kinovi szerintem. :)
14: Pedig ez gyakori az extrovertált egykéknél, hogy szeretik az összevisszaságot és pánikolnak a rendtől.
A jungi 4 személyiségtipust ha tanulmányozod, akkor a magyarázatával is tisztában leszel.
Egyszerű a dolog: bemész és kitakaritasz, kidobálsz mindent amit ki kell, akár fontos, akár nem(kis papirfecnik amikre irkál) ne félj lesz visitás, ezt párszor megismétled és kb. 1 hónap és magától megcsinálja, neked nem kell szólni.
tudjuk, hogy a "zseni" átlát a káoszon, de te ne türd meg a káoszt. Ennyi. Ahol több ember él, ott alkalmazkodni is kell, lányként meg, hogy 3 napot ne fürödjön az nonszensz.
Szóval vagy betartja a család szabályait vagy nem. Ha nem akkor te lépsz és magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!